10 juni 2013

Flingor och iskaffe

Bara en liten, liten bit från vår lägenhet finns en 99p store. Precis som namnet säger så kostar varje vara där 99p eller mindre. Deras sortiment kan variera hejvilt eftersom de får in till exempel när något gott fel i trycket av förpackningen, eller omgångar av teststorlek på saker. De brukar också ha helt bra märkesvaror. Ibland har de vanliga varor, men med all text på kinesiska eller övriga språk man varken förstår eller kan läsa. Trots det är det oftast märken man känner igen (kan ibland heta något annat, men det är samma vara, bara att det är något annats land variant). Sist vi var in hittade vi flingor som helt saknade engelsk text. Det är ganska ovanligt, för allt i matväg brukar ha engelsk text och är sånt som vanligen också säljs på den engelska marknaden. På den här asken var det enbart spansk och italiensk text, om jag minns rätt. Flingorna var i alla fall otroligt goda!
Jag hittade iskaffe för många år sen i S-market hemma. En variant som jag älskade! Har sen dess försökt hitta någon lika god. I julas hittade jag ett märkes iskaffe från grannorten Christchurch. Det var en julsmak och hade pepparkakssmak i sig. Tyvärr var den inte allt för god, men då jag du stötte på deras koffeinfria variant, utan någon tilläggssmak, var jag tvungen att smaka. SÅ god! Slår fortfarande inte den jag smakade på för flera år sen, men den här var riktigt god. 
Trodde jag hade bloggat om pepparkakssorten, vet att bilden låg i bloggmappen ett längre tag. Kollade igenom nästan ett helt års blogginlägg utan att få ögonen på inlägget, så det verkar inte som om jag bloggat om det. Fast jag var säker på att jag gjort det! Nämnde den i alla fall här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar