18 januari 2019

Tillbakablick 2018: juli-september

Juli började med vår första bröllopsdag. Efter det var vi mest bara borta större delen av månaden. Vi fick båda semester, och den inleddes med att Per åkte till Nagu och Alma och jag åkte till Kimitoön. I slutet av månaden hyrde vi en stuga på Åland för en dryg vecka, var på Rockoff, åkte runt och besökte ställen och träffade vänner. Både innan och efter Ålandsbesöket hann vi med en snabbvisit till Kimitoön. Helt enkelt en väldigt fullpackad månad som var så himla rolig, men som gjorde mig så himla trött.

Vi började med att komma tillbaka till Helsingfors efter att ha varit borta i två veckor. Vi njöt av de sista semesterdagarna och började sedan jobba igen första måndagen i augusti. Alma åkte båt för första gången då vi besökte Sveaborg, och sen var Alma och jag ensamma hemma ett dygn för första gången. I slutet av månaden blev jag ordentligt förkyld.

Under september hann vi besöka Nybondas, Kallviksudden, Blåbärslandet och Malmgårdstoppen. Det var också International Grand Market i Helsingfors där vi åt Fish & Chips. I september var vi också hem till Kimito en helg, och det råkade vara en av dom första höststormarna just den helgen. Den här månaden hittade Alma också en perfekt sovplats en kväll: i Pers mjukisbyxor som låg på soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar