22 januari 2019

Snöig helg med vackert väder

I söndags tog jag med mig kameran då vi var ut och gå. Det har inte blivit hemskt många längre promenader de senaste dagarna i och med att det varit ganska kallt och blåsigt, och ingen av oss tre har direkt varit ivriga på att vara ute mer än nödvändigt. Men senaste helgen bjöd på sol och härligt väder! Äntligen! I och för sig inte speciellt varmt, men en halvlång runda blev det i alla fall innan Alma tyckte det började bli för kallt för henne.

Det har kommit en hel del snö här den senaste veckan, och jag försöker varje år ta några bilder medan det är snö. Jag jag tycka det är intressant att senare kunna gå tillbaka och se snömängden. Det har varit fint och snöigt redan ett tag, men sen har det oftast kommit dagar med plusgrader, eller i alla fall så varmt att all snö försvinner från träden, och jag vill så gärna hinna ta foton medan det är snö överallt, och det har jag oftast bara tid med under helgerna då vi hinner vara ute ordentligt medan de är ljust. Jag tycker det är så himla fint ute då träden också är fulla av snö!




Alma tycker väldigt bra om snö, men kan vara väldigt specifik med hurdan hon gillar. Det får inte vara för mycket, för kallt eller för hård snö. Men är det i skogen är det mesta okay! Så länge det finns någon form av stig så springer hon på hur glatt som helst och får aldrig nog.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar