29 januari 2019

En närmare titt på Superdrug-beställningen

Jag fick några frågor om vad som fanns i beställningen från Superdrug, så idag tänkte jag att vi ska ta en lite närmare titt på några av grejerna jag beställde!


Carex Fun Edition Strawberry Laces Handwash
Carex Fun Edition Bubble Gum Handwash
Radox Care + Nourish Handwash Shea Butter & Ginger

Då vi bodde i England gick jag ofta och doftade på Carex fun edition-tvålar, men det blev aldrig av att köpa, men nu ville jag ha dom! Doftar SÅ gott! Alla tre handtvålar är också antibacterial. Vi köper sällan såna, men jag passade på nu då jag hittade fler med dofter som lät bra.


Superdrug Mix & Fizz Pink Fizz Bath & Shower Gel
Superdrug Mix & Fizz Daiquiri Bath & Shower Gel
Superdrug Fruity Strawberry & Raspberry Shower Gel
Radox Feel Exotic with Lychee & Watermelon Scents Shower Gel

Jag bunkrade upp med duschtvålar. Tre från Superdrugs egna märke och en annan. Alla doftar väldigt gott! Favoriterna är ändå Radox och sen Superdrugs daiquiri.


Superdrug Tea Tree Sensitive Facial Cleansing Wipes
Superdrug Tea Tree Facial Cleansing Wipes
B. Pure Sensitive Micellar Cleansing Wipes
Carex Protects Refreshing Soft Cleansing Wipes
Quickies Anti-bacterial Wipes

Hand wipes gillar jag att ha i handväskan, och de brukar komma till användning ganska ofta. Minst en kommer jag spara till resan. Och facial wipes för att ta bort smink brukar också komma till användning, speciellt under resor för jag tycker de är så lätta att ha med istället för vätskor. Älskar återförslutningen på B. Pure-förpackningen.


Bioré Deep Pore Charcoal Cleanser
Superdrug Simply Pure Refreshing Toner
Sanctuary SPA Warming Charcoal Detox Wash 

Biorés ansiktstvålar har jag velat testa länge, för jag har tyckt så mycket om deras nose strips. Tonern har jag haft av förut och tyckte väldigt mycket om, så den ville jag ha en ny av. Då det kommer till Sanctuary SPA så trodde jag att jag beställde ansiktsmasken i samma serie, men tydligen inte. Ansiktsmasken är SÅ bra, så jag tror ansiktstvålen kommer vara väldigt bra också!


Collection Sheer Loose Powder Translucent
Rimmel London Lipstick Lock
Bourjois 123 Perfect CC Cream Ivory
Rimmel London 100% Waterproof Mascara Brown Black

Jag har länge velat ha loose powder, men eftersom jag inte använder smink så mycket har jag inte velat lägga ut så mycket pengar på det. Hittade den här och beställde. Den innehåller både UVA- och UVB-solskydd. Jag har aldrig prövat ett lipstick lock förut, och då jag beställde en annan Rimmel-produkt så fick man en till billigare, så jag kände att jag ville pröva den här. Jag behövde en ny CC cream, och klickade därför hem den här. Jag har inte prövat något från märket förut vad jag kan minnas, och jag vet att det är ett märke många tycker mycket om så jag ville pröva! En vattenfast mascara beställde jag också, för jag vill alltid ha en vattenfast också och min senaste har varit slut ett tag. Jag ville ha en i svart men råkade beställa en i brun-svart. Förpackningarna är precis lika så jag valde fel. Men den verkar vara väldigt mörk, så jag vet inte om det ens syns någon skillnad. Den här mascaran var länge min favorit, så ska bli intressant att efter ett längre tag testa den igen.


Superdrug Foot Nourishing Sock Pack Tea Tree & Peppermint
Simple Pollution Protect Sheet Mask
Simple Hydrating Sheet Mask
Superdryg We <3 Facemasks Avocado & Oat Facemask
Superdrug Argan Oil Clay Mask
Superdrug Fruit Sorbet Antioxidant Peel-Off Mask
Superdrug Superfruits Exfoliating Mask
Soo'Ae Charcoal Clay Bubble Mask
Superdrug Foot Nourishing Sock Pack Marula Oil

Just nu har jag en period då jag använder mycket ansiktsmasker. Såååå jag beställde tydligen MÅNGA, så nu har jag ansiktsmasker för ett bra tag framöver. Jag har inte sett att Simple haft ansiktsmasker förut så jag ville testa dom. Och en bubble mask har jag länge varit nyfiken på.

Har du testat någon av de här produkterna? Eller finns det någon du skulle vilja testa?

1 kommentar: