03 november 2017

Bröllopsresan: lördag 15 juli - Kreta 2017

Hotellfrukost är ju typ det bästa som finns, och frukosten på just det här hotellet var lite extra bra. Till och med jag åt massor de flesta morgnar, och jag är INTE en person som brukar klara av att äta frukost!

Vi har inte speciellt mycket foton från frukostarna, men här är i alla fall en från då vi nästan ätit klart.

Resans favoritdrink blev Fruit Spectacular, som var alkoholfri. SÅ sjukt god! Jag drack inte supermånga av dom, men jag tror Per drack flera per dag. För mig räckte det nog med max en per dag. ;)

Eftersom vi nu hade hunnit vara där ett tag så tyckte vi det var dags för vår första miniutflykt. Det blev en promenad till den lilla udden vi såg från hotellet. 

Där fanns en ortodox kyrka, St Apostoli, i närheten av Iguana Beach. Kyrkan kunde vi inte besöka i och med att det precis då verkade vara ett bröllop på gång där, men det gjorde inte så mycket.


Vi gick tillbaka till hotellet längs med stranden (till udden gick vi en annan väg), och så hann vi vila lite innan middagen.


Alla bufféer innehöll alltid en massa godsaker. Bland annat det här just den här dagen.

Efterrättsbufféerna var också magiska!

Efter middagen tog vi en promenad på stranden och tittade på solnedgången. Man kunde liksom inte få nog av den. Inte ens efter två veckor hade jag fått nog av de underbara solnedgångarna där!


Den kvällen såg vi en söt hund som stod och skällde då dens ägare var och simmade. Den sprang ut då vattnet for ut, och sprang tillbaka upp då det kom in en våg igen. Den ville helt klart inte bli blöt, och tyckte inte det passade sig att någon simmar!


Den kvällen orkade vi inte besöka någon av barerna, eller gå på något av grejerna som ordnades. Istället öppnade vinflaskan vi hade på rummet. Riktigt gott vin! Och ingendera av oss är väldiga vindrickare.

Och så åt vi chips och löste korsord på balkongen. Som de gamlingar vi är, hehe.

1 kommentar:

  1. Blir riktigt avis, är så himla kallt här i Sverige! Men inte vågar man resa heller pga denna jävla spyfobi. :(

    SvaraRadera