01 november 2017

Bröllopsresan: fredag 14 juli - Kreta 2017

Eftersom dagen innan hade varit ganska lång och vi var ganska trötta blev det en dag vi inte gjorde väldigt mycket. Vi bekantade oss mest med hotellområdet, och försökte också vänja oss vid värmen. Också fast jag definitivt är en sommarmänniska och älskar varmt väder, brukar min kropp ha problem då det plötsligt blir väldigt mycket varmare. Så jag behöver alltid en dag eller två bara för att kunna börja fungera som en människa igen. Vi passade också på att köpa solkräm, för det behövdes verkligen! Och så åt vi glass som delades ut vid poolbaren!



Innan lunch passade vi på att ta en kort tupplur, för vi var supertrötta, och värmen hade gjort oss ännu tröttare. En stor del av eftermiddagen spenderade vi på hotellrummet. Dels ute i jacuzzin på vår balkong, och dels inne i luftkonditionering.







Vi passade också på att gå och utforska en del av butikerna och vad som fanns i närheten av hotellet. Vi köpte lite smågrejer från de mindre butikerna,och så var vi till Lidl. Av någon anledning brukar vi gilla att gå till Lidl i olika länder, bara för att se utbudet av grejer. Det enda vi köpa där var en after sun shower foam och chips.

Efter middagen vilade vi lite på rummet (för vi var båda så galet mätta att vi knappt kunde röra oss, kändes det som) och tittade på den härliga solnedgången. Sen då maten fått sjunka lite gick vi ner till lobbybaren och lyssnade på lite livemusik och smakade på lite drinkar.






Efter det var vi båda så trötta att vi bäddade ner oss och somnade nästan genast.

Det blev en helt perfekt första dag på vår bröllopsresa. Utan måsten och tider att passa eller saker att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar