LivBox november 2015

Jag har länge varit nyfiken på LivBoxarna, men jag har inte riktigt haft råd att beställa och så bodde jag ju dessutom utomlands ett tag. Nu då min ekonomiska situation ser lite annorlunda ut bestämde jag mig för att göra slag i saken. 

Förra onsdagen kom den, och jag fick springa iväg till paketautomaten här i närheten för att hämta ut paketet. SÅ spännande!


Jag är riktigt glad över innehållet, och de flesta produkter är nog saker jag kommer att använda. Den innehöll till och med tre produkter jag har tittat på och varit intresserad av att pröva (Lumene Bright Now Vitamin C BB Cream SPF 20, Labello Care & Colour, Herbina Moisture Balance Moisturizing Face Mask), men som det inte ännu blivit av att pröva. 

Tandtråd i det här formatet använder jag mer eller mindre dagligen så det passade perfekt (och av någon anledning är de svåra att hitta svängda åt rätt håll). Shampoo har man alltid användning av, och parfymen, Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover och Rich Pure Luxury Argan Oil Rejuvenating Elixir ska blir roliga att pröva. Så tummen upp för min första box!


Någon annan som också prenumererar? Vad fick du i/vad tyckte du om novemberboxen? 
Har du testat någon av produkterna jag fick och vad tyckt du, eller vill du testa någon?

2 kommentarer:

 1. Jag har prenumererat men det börjar väl vara 2 år sedan nu... ibland saknar jag den, då jag ser att andra fått något huisit fint i sina boksar men andra gånger känner jag att "tur att jag inte började prenumerera igen" :D

  Köpte dock i år The Body Shops julkalender eftersom jag är väldigt intresserad av deras produkter men typ aldrig kan bestämma mig då jag väl står inne i butiken ;)

  Jag visste inte att du höll på med pyssel och stickning och snubblade av misstag in i din etsy shop! Så kiva smycken du har gjort av polymerlera! Kan du göra candy cane (polkagris såna där du vet) örhängen till julen? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag handlade väldigt mycket i TBS i England, men allt är så sjuuuukt mycket dyrare i Finland så handlar inte så mycket därifrån igen. :(

   Jooo, sådana örhängen borde nog gå att fixa till julen! :D

   Radera