Julpynt!

Större delen av julpyntet och julgrejerna vi har tänkt lägga upp i år är nu inhandlat. Lite småsaker vill jag ännu skaffa, men merparten är nu köpt. Det känns ganska skönt att ha det gjort. Jag har aldrig tänkt på hur mycket om "behövs" (behövs är väl fel ord, man behöver ju inte pynta alls). Vi har inte tänkt ha så mycket, men ändå är det en hel del grejer då vi inte hade något pynt alls från förut.

Liiiite otålig börjar jag nog bli att få börja lägga upp grejer. Jag vet inte riktigt varför, jag har aldrig varit väldigt jultokig och hemma lade vi oftast upp pyntet ganska nära julen, så det är inte så att hela december skulle varit fyllt av julpynt direkt. 

Vi kommer nog också att hålla oss tills december kommer. Vi har bestämt oss för att storstäda/julstäda första veckan i december, och då lägga upp julpynt vartefter. Något som lite sporrar oss att städa, hehe. För det är ju så sjukt tråkigt.


Någon annan som längtar efter julpyntandet? Eller som kanske redan börjat? När är det okay att börja pynta, enligt er? Och är det någon som är i samma sits som oss, och som inte har något pynt alls från förut och nu "behöver" köpa allt?

1 kommentar:

  1. Åh juligt glitter och glimmer! <3 I Helsingfors finns säkert jättehärligt utbud av olika dekorationer och girlanger och dylikt! Det mesta av mitt julpynt har jag fått hemifrån eller sen köpt på loppis. Med kan finnas någon enstaka prydnad jag fått nångång som liten... Vill också börja julpynta! Drack faktist årets första glögg idag också! :)

    Och handkräm som doftar pepparkaka skulle jag nog gääärna vilja prova jag också! Jag tror jag har hört om den serien hos TBS och det är synd att dom inte har med den i år :(

    SvaraRadera