Söndag

Förra veckan gick så himla fort, och det kändes som vi var någonstans varje kväll (en hel del åkande hit och dit för att skaffa saker till lägenheten, mathandlande och sen för att lite annars kolla runt). Jag är fortfarande helt slut på kvällarna, troligen för att det finns så mycket att ta in! Dessutom är jag ingen morgonmänniska, och eftersom det ännu hålls på med rörremppa i vår trappa så är det svårt att sova efter klockan 8 på morgonen. Kan säga att det är allt annat än kul att lyssna på mer eller mindre ihållande borrande 8-16 varje vardag. Låter typ som någon står med någon vägborr vid ens öra... + vanligt borrande och annat oljud.

På söndagen hade vi tänkt gå ut och gå, men på grund av snöyra under natten hade det kommit hur många centimeter snö som helst, och området dit vi ville gå var helt oplogat, så vi struntade i det. Dessutom yrde snön runt en hel del och det var inte vidare skönt. Istället åkte iväg till närmsta Citymarket och handlade, och sen latade vi oss hemma eftersom vi var hemma redan 15-tiden.

Till (en sen)lunch blev det bacon, potatissallad, ägg, gurka, gurksallad, tomat och knackkorv. Riktigt gott! Speciellt då det smakar betydligt bättre än versionerna man fick tag på i England. Och till middag blev det plättar!

På lördagen var vi in till Verkkokauppa en sväng för att kolla. Vi hade inte varit dit sen de bytte lokal, och vi ville kolla lite på deras TV-utbud. Där blev vi båda mest imponerade över att DE HAR IRN-BRU!!!! Lycka gånger 2 miljoner, ungefär. På söndagen njöt vi alltså av den. En liten/vanlig burk kostade 1,80€, så det var ju lite dyrare än £0.99 för två stora (eller i alla fall två vanliga) burkar som man ibland kunde få i 99p store. Men oooooh så gott! Som i alla fall vissa av er nog räknat ut från tidigare inlägg så är jag kär i den här underbara skotska drycken.

Jag hoppas att det blir mindre rännande runt världen nästa helg, för de senaste två helgerna har varit väldigt fullsatta med saker att göra. Men det har som tur är ändå varit trevliga helger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar