Förra veckan hade vi gäster!

Danella och C var här från tisdagkväll fram till fredageftermiddag förra veckan. Det var jättekul att få träffa dem igen, och att ha dem här! Av någon underlig anledning har jag enbart fotat mat och drickbart från dagarna de var här, så det är var jag tänker dela med mig av nu.

Under onsdagen var vi ut på stan och gick i butiker och shoppade (det lilla jag köpte dyker upp i ett inlägg imorgon!). 

På torsdagen åt vi Fish & Chips från ett nytt ställe bara en bit från här vi bor (Per och jag har ätit deras Fish & Chips en gång förut). Stooooora fiskbitar och mängder av chips! Det här var min portion, och det där är en medium fisk och hälften av en liten portion chips.

Senare under kvällen gick vi till en pub för att de skulle få smaka på Pimm's! De hade två pitchers för bara £10, så vi bestämde oss för att smaka på en annan också. Då vi fått dom tyckte vi den röda såg lite underlig ut. Den doftade hallon och blåbär och var röd, något vi tyckte var lite underligt då den vi beställde innehöll mango och passionsfrukt.

Det visade sig att vi hade rätt om att det var fel, och vi fick den utbytt. Riktigt god drink, och Pimm's var lika gott som vanligt. Nomnomnom!

Danella passade också på att smaka på deras American pancakes med glass och lönnsirap. Blandningen av den där glassen och sirapen var sååååå god! Påminde om en godare version av Vermonster-glassen som jag ÄLSKAR.

På fredagen blev det KFC innan de åkte iväg mot flygfältet igen.

Väldigt roliga dagar som gick allt för fort! 

1 kommentar:

  1. Det gick verkligen för fort, önskar att vi hade kunnat stanna längre! Men nästa gång vi hälsar på kanske vi kan stanna mer än bara några dagar :D
    Och haha, inte så konstigt att det mest blev bilder på mat för vi var väl mest ute och åt! Pimm's var jättegott, försöker fortfarande komma på vad det var jag tyckte det smakade som!

    SvaraRadera