Empties: Nästan inga alls

Det här blir på ett sätt ett lite fuskigt empties-inlägg. Jag har bara två empties den här måndaden, och det är inte jag som har köpt dem eller använt större delen av dem. Danella lämnade dem här efter deras besök eftersom det var så lite kvar i dem, och jag använde slut på dem. Vi kan ju säga att det är som testers, hehe.

Rainforest Shine Shampoo och Rainforest Shine Conditioner (The Body Shop). Det här är två produkter jag läääänge tänkt köpa för att pröva på, så jag var väldigt glad att jag fick möjlighet att testa dom nu (tack Danella!)! De innehåller inga silikoner, sulfater, parabener eller färgämnen, vilket gjort att produkterna har tilltalat mig. Tyvärr verkar det som om de inte riktigt fungerar ihop med mitt hår, och det gjorde mig lite ledsen eftersom jag velat testa dem så länge. Också fast mitt hår blir mjukt och lätt och glansigt av det, så känns det som om delar av mitt hår inte blir riktigt rent, eller som om jag inte fått bort all schampo, hur jag än tvättar och sköljer. Det gör att delar av mitt hår ser väldigt smutsigt ut redan följande dag. Mitt hår var också väldigt svårt att reda ut efter att jag tvättat det, och då jag borstade det då det var helt torrt (dagen efter att jag tvättat det) blev det galet elektriskt och stod mest bara rakt ut då jag dragit borsten igenom det! Det kunde lätt tävla med hur mitt hår kan bete sig ibland under en kall vinterdag i Finland, då jag inte använt balsam. Doften av schampot gillade jag på ett sätt, men samtidigt gillade jag den inte. Lite svårt att förklara. Jag ville verkligen tycka om den här produkten, för den lät så bra och som något jag ville börja använda. Men tyvärr passade de inte alls ihop med mitt hår, och det var verkligen synd! Det jag däremot vill ge ett plus för är att schampoflaskan och balsamflaskan innehöll lika mycket, något som är ganska ovanligt.

2 kommentarer:

 1. Tyckte själv att schampot alltid gjorde att mitt hår kändes så himla torrt, balsamet fick tillbaka liiite fukt i håret men nja.. är imponerad över att jag använt så mycket som jag gjorde av dom! Tycker det för färgat hår är mycket bättre, tom på ofärgat hår :) det doftar dessutom lite blåbärsaktigt!
  Om du sen känner dig nyfiken att testa nåt annat liknande schampo+balsam, så tvätta håret med vanligt schampo först, och sen med det silikon- och parabenfria! Annars finns i värsta fall allt det gamla kvar i håret när du börjar med dom :) fast det kanske du visste redan också, haha :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig har nog det största problemet varit att det blivit elektriskt som tusan, och sen det att delar av mitt hår inte alls känns som om det blir rent. :S Lite förvirrande och jobbigt! Tänkte först att jag inte hade lyckats tvätta ur det ordentligt, men nu vet jag inte riktigt, för jag har verkligen försökt tvätta ordentligt. Skulle det inte vara för det så skulle jag nog kunna tänka mig att köpa av den sorten igen. Ska nog testa något annat nåt tag, men får se när det blir. :D

   Radera