09 maj 2013

Dagens planer

Idag är en bra dag! Per har börjat jobba 10.30 hela veckan och slutat först 19, men idag slutar han redan 15.30! Då blir det att åka in till stan för att äta middag och sen ska vi sysselsätta oss med att gå på konsert! Vi har aldrig varit till BIC (Bournemouth International Centre, där håller mitt uni dessutom sina graduations!), alla konserter och event vi varit på förut har varit endera i andra städer eller i andra av stadens lokaler. Jag har varit in innanför BICs ytterdörrar en sväng, men inget mer, så redan det ska bli spännande, haha!

Bournemouth drar till sig en hel del stora artister av olika slag, men under deras senaste turné kom de inte hit, så vi fick åka till Southampton och se dem istället. 21 mars 2012 var det. Det var också första gången vi såg dem live, och usch vad bra de var! Har vetat att de varit påväg hit sen deras turnédatum dök upp för evigheter sen, men vi hade inte planer på att se dem, fast jag ville. Mest för att vi inte visste om vi skulle ha råd med det, eftersom det som sagt händer en hel del roligheter i maj som vi behövt/behöver pengar till. I februari kollade jag på skoj om det alls fanns kvar biljetter, för de brukar ju sälja slut ungefär genast. Inga ståplatser fanns det, men några sittplatser! Gnydde lite, utan att egentligen försöka övertala varken mig själv eller Per att köpa biljetter. Men Per köpte! Ååååh, vad jag älskar honom! Världens finaste är vad han är! Så idag ska vi se dem!

Vi är båda glada över att det blev sittplatser den här gången. Sist, i Southampton, var det ett litet ställe och det fanns inga sittplatser. Vi var ungefär längst fram en del av konserten, men eftersom det först var några förbänd och sen ännu tog ett tag innan de kom ut på scenen flyttade vi oss bakåt bara en kort bit in i McFlys spelning. Lite synd, men det var allt för varmt där framme, och att ha ett gäng småungar skrikande, knuffande och hoppande runt sig är inte jättekul. Den här gången är vi glada över att ha möjligheten att sitta ner, dessutom hoppas vi att de övriga som har sittplatser är folk som är fans i vår ålder och föräldrar till småungarna, så man slipper en del av paniken. Skönt också att sitta "ovanför" alla ståplatser!

Efter konserten blir det att skynda hem och eventuellt sova några timmar, för någon timme efter midnatt ger vi oss ut på nästa äventyr! Så det är extra skönt att konserten är inne i stan, och inte långt bort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar