Ett ganska långt inlägg som jag hoppas ni ändå orkar läsa

Klockan är bara halv två och jag har redan hunnit med en hel del saker. Eller tja, inget som egentligen varit så himla viktigt, men det bryr jag mig inte om. Det är helg! Jag har tittat på veckans EE-repris, läst en del, tittat på ett avsnitt Most Haunted + Most Haunted Extra, sovit en kvart (blev blötsligt megajättemassortrött), spelat lite Angry Birds. Ja, såna saker.

Började på en kort bokrecension för ett bra tag sen (genast efter att jag läst ut boken i april), ska se om den kanske blir klar i helgen. Möjligen idag med lite tur. Försöker blogga nu då jag har tid och ork till det. Har hiskeligt varmt, så föröker ligga lågt. Tror jag håller mig inomhus tillsammans med luftkonditioneringen ännu någon timme.


Jag vet att jag har ganska få läsare, men jag undrar ändå vad ni gillar att läsa om? Är ni intresserad av att läsa om min vardag? Saker jag syr/stickar/virkar? Sånt jag bakar? Recept kanske? Bokrecensioner? Mer länkar till artiklar? Tips om bloggar jag gillar? Något annat (vadå?)?
Oberoende av vad ni svarar så kommer jag ju fortfarande blogga om det jag känner att jag vill blogga om, men jag är ändå intresserad av att veta så att jag kanske kan lägga in sånt ni gillar lite extra lite oftare. Jag har lite idétorka just nu och skulle därför gärna höra vad ni tycker om (också fast ni gillar bloggen som den är). Vad gillar ni mest, helt enkelt? Så sparka er i rumpan och skriv en kommentar. ;)

Är ganska dålig på det där med att skriva om vad jag har sysslat med under dagarna, om det då inte är något speciellt jag gjort. Själv gillar jag ju att läsa vad folk pysslar med, men själv känner jag mig lite tråkig eftersom jag sällan gör så mycket (fast så känner väl de flesta?).

Ska ta och försöka upp upp länkar till artiklar någon dag igen. Det har varit lite tomt på sådana på sista tiden. Har inte haft så mycket ork till att läsa så mycket nyheter på internet. Brukar bläddra igenom HBL på morgonen/eftermiddagen och så lyssnar jag på nyheterna i bilen då jag kör till och från jobbet.

Till hösten hoppas jag att det blir lite intressantare eftersom det då är meningen att jag ska dra ut i stora världen lite grann. Vill inte blogga så mycket om det innan allt är klart, men det borde börja dyka upp inlägg om det så småningom. Hoppas jag. Just nu tassar jag omkring med pirr i magen medan jag väntar på slutliga besked från ställen. De kan komma vilken dag som helst och ovissheten är sååååå jobbig!

Och sen får ni en bild från någongång i vintras då jag satt i Pargas och hade tråkigt.

2 kommentarer:

 1. Nu vet jag inte riktigt vad jag skall svara på din fråga...Det som brukar göra att jag fastnar vid en blogg är när den handlar om det som jag själv är intresserad och sådana saker som jag känner igen mig själv i. Så jag tycker att du kan fortsätta att skriva om din vardag, men det skulle också vara roligt att se vad du syr/virkar/stickar. Något blogg-tips ibland skulle inte heller sitta fel, vem vet man kanske hittar nya bloggar att börja följa då.

  Hur som helst, det där med att skriva det man själv känner för tycker jag att är viktigt.

  Sv: Jag har sökt till textillärare och klasslärare, men klasslärare sökte jag nog till bara för att ha mer än ett alternativ. Dessutom har jag också sökt till en skräddarutbildning i Sverige.

  Att göra skålar av LP-skivor är både roligt och enkelt, dessutom blir resultatet oftast väldigt bra (förutom då man lyckas spräcka en skiva...:P)

  Oj det här blev ju en halv uppsats x)

  SvaraRadera
 2. Nå, jag läser ju hela din blogg oavsett vad det handlar om och tycker det är intressant XD Är bara dålig på att kommentera fortfarande som jag sagt förrut... XD

  SvaraRadera