Flyttuppdatering 1 - Bostadsletande och lite andra saker om flytten

Sitter vid pojkvännen dator och bloggar. Han fick ta min eftersom jag letat upp lite lägenheter vi ska maila lite om, och hittills är det han som skött den delen. Vi har mailat om hur många som helst, men hittills har vi inte haft någon större lycka. Så om någon känner till en fin 2a eller 3a i Bournemouth som inte är allt för dyr får ni väldigt, väldigt gärna höra av er. ;) Skulle uppskattas i stora mängder.

Hur långt har vi kommit med andra saker i flytten? Tja, jag har fyllt i en del av pappren som ska fyllas i, men väntar ännu på papper som jag behöver kopior av. Sen har jag också planer på att förnya mitt pass, så det borde jag också ta och göra ganska snart.

Pojkvännen jobbar på sin engelska CV, och ska nu börja se sig om efter jobb och börja maila ställen för att se om de har något passande arbete.

Det är väl så långt vi just nu har kommit med flytten. Förutom massor av drömmar, och att ingendera av oss ännu riktigt har hunnit smälta att vi kommer att flytta ihop om ca två månader, eller att vi flyttar utomlands. Och det att jag ska börja universitet känns också lite overkligt än så länge. 

2 kommentarer:

  1. Fan vad spänd du måste vara! sjukt spännande! fast det komemr vara lite ledsamt att du är så långt borta sen, fast kul att komma o hälsa på :D tror btw jag kommer att komma till Kimito i slutet av nästa vecka nångång, så vi måste ses då! :)

    SvaraRadera
  2. Nene: Är inte speciellt spänd, men spännande är det nog. :D
    Oh vad kul!! :D Vet du redan vilka dagar du kommer att vara här? Ifall du är här över helgen skulle det säkert passa bäst att vi ses på lördagen. :D

    SvaraRadera