Musikvideor värda att se

Har tittat på en del musikvideor idag och tänkte ta och plocka ut några bra låtar med videor som är värda att se. Jag föredrar musikvideor som är som små filmer och som inte bara är massor av typer som hoppar omkring och massor av färger och som egentligen inte innehåller så mycket (fast det ju nog finns bra sådana också, förstås).

Har gillat den här låten sen jag hörde den första gången, men blev inte på allvar förälskad i hans röst före jag såg videon. Och videon, jaa, jag anser att den är helt underbar. Den är så fin!
Så om du väljer att bara se en av videorna jag har här, se den här!


Taylor Swift - Mine
Mysig låt och söt video. Jag gillar hennes låtar, trots att många av dem låter väldigt lika ifall man inte lyssnar på texten.Taylor Swift - Picture to Burn
Mycket rolig video och en riktigt bra låt. Ganska rolig text också då man börjar lyssna på den. ;) Gillar kostymtyperna.Katy Perry - Waking Up in Vegas
Älskar hennes min vid "I lost my fake ID, but you lost the motel key", och slutet då de börjar ta alla sakerna av dem igen.Busted - Crashed the Wedding
Egentligen kan man se vilken Busted-musikvideo som helst om man vill ha en sevärd video. I alla fall de flesta är riktigt bra. Den här videon är ännu roligare om man sett The Wedding Singer.


Busted - Year 3000
Rolig, med massor av söta tecknade varelser. Och i den här lever Michael Jackson fortfarande. Vet man något om Back to the Future så kan man koppla ihop vissa grejer med den filmen.
För att jag inte ska fylla resten av inlägget med Busted-videor, så kan ni klicka här om ni vill se ännu en.


McFly - Transylvania
Mycket svårt att välja bland McFlys videor också. Finns hur många bra som helst. Valde den här för de är ju såååå söta som kvinnor. Hahahaha! Dessutom är det lite Nosferatur över det hela.


Paramore - Playing God
Fantastisk hårfärg. Bra låt. Videon innehåller en Mini Cooper.

Det här är inte en filmaktig musikvideo. Den här är bara väldigt intressant, och lite ovanlig. Dessutom är låten mycket bra.


The All-American Rejects - Gives You Hell
Kan man göra en sådan här lista och INTE ha med den här videon? Jag ÄLSKAR den här låten, men det är evigheter sen jag lyssna på den sist. Sist jag hörde den var då den var med i Glee.


Skulle kunna göra den här listan myyyycket längre, men tror jag stannar här.

1 kommentar: