09 juni 2013

Ikeabesök på en lördag

Igår åkte vi till Ikea en sväng. Det är över ett halvår sen sist, så vi tyckte det var på tiden. Vi behövde lite fler handdukar och nya skärbräden, men såklart hängde lite fler saker med hem! Vi passade också på att äta krokantkaka, kanelbulle och hotdog. Sen vårt senaste Ikeabesök har de också börjat sälja lösgodis! Candyking-godis säljs här sådär vanligt, men inte alla sorter man är van med.
Lyckan var ENORM då vi såg att de sålde Bubs-dödskallar!!!!! De går vanligen inte att hitta här. Fick också bli lite lakritsrullar och jordgubbar och polkagrisar. Men dom är vanliga här också (fast tror polkagrisarna inte är lika goda här, eller så har jag bara lyckats hitta dåliga sorter).
Efter det skyndade vi oss hem för att hinna se prinsessbröllopet. Tåget vi skulle ta var försenat typ 20 minuter eftersom någon troligen hoppat framför tåget och dött i närheten av London (därifrån tåget kom), så vi missade första 20-30 minuterna av bröllopet. Men resten såg vi! Vi kände oss väldigt svenska hela dagen, hehe. Först Ikea och sen svenskt kungabröllop. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar