24 juni 2020

Vecka 23 (17-23.6)

Hur jag mått vecka 23 + tankar

Veckan började med rådgivningsbesök. Allt var bra, jag har börjat gå upp i vikt igen istället för att gå ner, hemoglobinet var bra, bebisens hjärtljud lät bra (då vi väl hittade det). 

Det har varit fullt upp med flytt hela veckan, så jag har mått lite sådär. Jag har varit igång mycket mer än normalt, inte ätit så regelbundet och bra som vanligt, och det har varit väldigt varmt. De dagar jag varit igång mycket och packat i och ur lådor känner jag att kroppen börjar säga ifrån och ber mig ta det lugnt och slappna av en stund. Om en vecka ska i alla fall den delen av flytten där vi behöver hämta saker från gamla stället + städa där vara över, så efter det kan jag äntligen ta det lite lugnare!

Jag äter fortsättningsvis medicin, men kan ändå må ganska dåligt på morgnarna innan jag ätit. Men allt är ändå tusen gånger bättre än före medicinen!!

Magbild

Fotad 22+0.

Magen är fortfarande väldigt liten, men jag fotar dom här bilderna på morgonen. Tidigare var det före frukost, nu är det efter. Mot kvällen syns magen alltid betydligt mer. Och jag märker absolut av den själv nuförtiden, ibland är den till och med i vägen också fast det ännu är rätt sällan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar