15 juni 2020

Barnvagn köpt!

Vi är för tillfället mitt uppe i flytten, men igår kände jag för att göra något lite roligare! Sista tiden har mest bara varit att rensa skåp och lådor, byka en massa grejer, packa lådor, föra lådor till nya stället, och påbörja uppackandet. 

Mitt förslag på något roligare att göra efter att Per varit till nya lägenheten med en omgång grejer? Åka iväg och köpa barnvagn! Så det gjorde vi. Vi har redan länge vetat vilken vagn och vilken färg vi vill ha, men vi har inte velat skaffa vagn eller andra större grejer innan andra ultraljudet var avklarat och innan vi fått nycklarna till nya lägenheten så vi kunnat föra grejerna raka vägen dit.

Jag har faktiskt sett väldigt mycket fram emot vagnköpet. Vi köpte en Britax Smile 3 i färgen Indigo Blue. Då jag tittat på vagnar förut så funderade jag på en Smile 2, men sen kom det ut en ny och då kändes det mer värt att skaffa den nya modellen. Vi valde den för att vi båda gillar hur den ser ut, den känns lättkörd (det lilla vi prövat), och den är passande höjd för oss båda. Den har också vunnit några bäst-i-test. Helt enkelt en helhet som tilltalade oss.

Priset är väl någonstans där i mitten. Det finns absolut billigare vagnar, men också mycket, mycket dyrare. Det kändes rätt, för vi vill ha en stadig vagn som inte är enorm då den viks ihop, och vi vill också att den ska hålla och vara i bra skick för om vi väljer att skaffa ett barn till i framtiden. Och sen gärna vara i sånt skick att den går att sälja vidare.




Vi har sittdelen till den också, såklart. Men i och med att den inte kommer användas till att börja med så tittade vi inte desto mer på den igår. Vi förde dit lådorna igår, "byggde ihop" liggdelen + chassit, och sen åkte vi tillbaka till gamla lägenheten igen.

Och varför i blått? Nej, vi har ingen aning om könet på bebisen, för vi har valt att inte ta reda på. Men det blev en blå barnvagn bara för att den var den av färgerna som tilltalade oss mest. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar