22 juni 2020

Ett paket med brittiska godsaker!

För ett tag sedan slog det mig att det är fyra år sen sist vi var till England! Och det kommer troligen ta ett tag tills det blir av nästa gång. Jag har länge fått reklam om en sida som heter British Corner Shop, och efter insikten om att vi inte kommer åka till England på ett bra tag gav jag efter för mina eviga cravings efter brittiska godsaker.

Sidan visade sig dessutom varken ha svindyra produkter eller svindyrt porto, men det var ändå svårt att försöka välja vilka grejer jag skulle köpa för att hålla mig inom budgeten. Det fanns såååå mycket jag ville ha! 

Idag kom paketet som jag otåligt väntat på, och det här var grejerna jag klickat hem:


Walkers salt & vinegar och cheese & onion. Såklart behövde två av våra go to chipssorter från tiden i England köpas. Jag vet inte vad det är, men jag tycker faktiskt Walkers är mycket godare än Lay's, fast dom ska vara ganska samma. Walkers har mer smak! Men jag troooor Walkers görs i England och Lay's i Nederländerna.

De säljer också en massa av Waitrose egna produkter, och eftersom jag ville köpa nåt av det fick det bli kex.

Mr Kiplings angel slices är allvarligt ungefär det godaste jag vet i bakelseväg. Kunde äta hur många såna som helst på en gång då vi bodde i England. Jag var överlycklig då jag hittade dom på sidan, så såklart köpte jag två askar! Fortfarande gudomligt goda.

Heinz tomatsoppa i muggstorlek. Kanske går att köpa här också? Godaste tomatsoppan, men en burk brukar bli för mycket så en mugg låter som en bättre portionsstorlek. Har dessutom letat efter lunchalternativ av olika slag.

Två stycken av Maggis kryddblandningar för kyckling. Vi använde ofta såna i England. Jag vet inte om vi använde just någon av dom där två, eventuellt finns inte dom vi använde mest mer, men jag klickade hem två olika sorter med vitlökskryddor. Ser framemot att använda dom, för minns att dom var väldigt goda, och lätt sätt att slänga ihop middag som är lite extra men utan nån stor ansträngning.

Lite vanlig choklad. Vi köpte nästan aldrig Cadburys helt vanliga mjölkchoklad, för den är ju absolut inte lika god som Fazers. Men nu ville jag ha lite brittisk choklad.

Två förpackningar med Flakes. Såna har jag velat ha såååå länge! Så himla gott. Är ledsen över att vi inte har någon motsvarighet i Finland. Man kan köpa Flake i vissa butiker här, men en stång kostar runt 2€. Nu köpte jag 8 för 3,92€.

Sist men inte minst köpte jag också två Aero Bubbles. Min favorit är egentligen den med apelsin, men tyvärr hade de inte den, så det fick bli vanliga istället. Vet inte ens om den med apelsin finns längre?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar