09 augusti 2019

BetteBox augusti 2019

I tisdags dök månadens BetteBox upp! Och den är skrattretande dålig. Jag trodde ärligt att junis box var en low point, men oj så fel jag hade. Jämfört med denna var junis box hur bra som helst.

Månadens box innehöll:
Cien Eyeliner Pen
Vichy Dermablend SOS Cover Stick
Sweety Signature Brush, jag tror min är deras Blush Brush
Oslo Skin Lab  The Solution Anti-Wrinkle Collagen 5 st
Eau de Toilette for Her Replay Tank Custom


Redan då jag såg att boxen bara vägde 105 gram blev jag lite orolig, men en gång då boxen vägde väldigt lite var det ändå okay innehåll, så jag hoppades att det skulle vara samma nu. Men nej. 

Jag undviker att läsa kortet om produkterna innan jag öppnat och tittat på innehållet, men den här gången rotade jag fort fram kortet för att se vad de hade glömt att lägga med. För jag var helt säker att en eller flera produkter saknades, för lådan var ju i princip tom.

Jag brukar inte väldigt snabbt bli besviken på boxarna eftersom jag fortfarande bara betalar 16,90€, men den här gången blev jag faktiskt SÅ besviken, och det kändes inte ens värt det jag betalar. Dessutom är jag ingen som håller på mycket med smink, så exakt noll av de här produkterna kommer till användning ens på månadsbasis för mig. Parfymen kommer jag såklart få slut, och kollagengrejen säkert också, men mest för att få slut på det och inte för att jag är väldigt intresserad av produkterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar