19 mars 2019

Två år som hundägare

Idag är det två år sen vi blev hundägare! Tiden har gått så himla fort, men samtidigt känns det som om hon varit en del av vår familj för alltid, för hon känns som en så självklar del. Att skaffa vår lilla plutt är utan tvekan ett av de bästa beslut vi gjort. Hon betyder så enormt mycket för oss båda. Hon är så snäll och rolig och ger oss så mycket kärlek, och har definitivt gjort att vi stressar mindre och mår bättre.

Såhär yttepyttemini var hon dagen vi hämtade hem henne. Det här fotot tog mamma då vi snabbt stannade på vägen hem med Alma, så att mina föräldrar skulle få se henne. Fattar inte att hon var såhär mini! Superkort nos, korta ben (typ bara tassar och knappt några ben), och så himla mycket extra skinn.


Nuförtiden är hon betydligt större, också fast hon ännu är liten, har lite längre ben, lite mindre extra skinn, och mycket längre nos. Men åh så tydligt man ännu ser att det är samma lilla goshög. Hon har tusen egna åsikter, är envis som jag vet inte vad, och skulle hon få bestämma skulle hon sitta i någons famn och gosa 24/7. Snäll och gosig och söt och busig och får oss att skratta flera gånger per dag. Och där emellan lite jobbig. Men vilken hund är inte det?



Hon passar så perfekt in i vår familj, och gör våra dagar så mycket bättre. 💓

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar