13 mars 2019

En snabb sväng till Kimito

Senaste helgen var vi en snabb sväng till Kimito. På lördagen var vi på begravning, så på vägen till Åbo mötte mina föräldrar upp oss och tog Alma med sig hem till sig, och vi fortsatte vidare. Eftersom vi visste att vi knappast skulle ha lust att köra via Kimito för att hämta upp Alma och sen fortsätta till Helsingfors efter dagens program bestämde vi oss för att stanna i Kimito över natten och sen åka hem lite tidigare än vi annars brukar på söndagen. Det var ett bra val för klockan var rätt mycket innan vi startade mot Kimito, och dagen hade redan varit lång och vi var ganska trötta.


Jag hade sovit ganska dåligt hela veckan och bara allmänt haft en dålig vecka, så då jag vaknade på söndag morgon och kände mig utvilad efter att ha sovit en riktigt bra natt och somnat tidigt kändes allt mycket bättre. Dessutom sken solen!

Jag hade inte med mig min kamera i och med att det var en snabbvisit, men jag kände mig ändå tvungen att gå ut och ta några foton med mobilen, för vädret var så himla härligt!




Det hade snöat lite under natten, så då jag var ut och gå såg jag söta ekorrspår där de brukar skutta över vägen! Orkar inte så söta!


Vi startade hemåt runt 16-tiden, så det blev inte sååå mycket tidigare än normalt. Men lite. Hemma blev det att titta på finalen av melodifestivalen, fast jag redan visste vem som vunnit, innan vi gick och lade oss. Skönt att den veckan tog slut! Det var verkligen inte alls min vecka...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar