21 november 2018

En bra fredag

I fredags på morgonen hoppade jag på ett tåg och åkte iväg till Ekenäs för att hälsa på Mima

Vi gick i parallellklasser hela grundskolan, och började umgås någon gång i mitten av lågstadiet, typ i fyran, och umgicks flera år väldigt, väldigt mycket. Sen då vi flyttade åt olika håll efter grundskolan hade vi inte lika mycket kontakt, bara någon gång ibland hördes vi och träffades, men det senaste dryga året har vi hittat tillbaka till varandra igen. Superroligt tycker jag! Det gör mig mycket glad.


Vi hade inte så mycket speciellt inplanerat för dagen, annat än lunch på Santa Fe. Resten av dagen satt vi och pratade och pratade och pratade och pratade, om allt mellan himmel och jord. Timmarna bara flög förbi! Det var ett tag sen sist vi träffades så det fanns mycket att diskutera, också fast vi haft rätt flitig kontakt det senaste året.

Plötsligt var klockan 18 och det var dags för mig att gå till tåget och åka hem igen.

Alma och Per mötte mig på stationen då tåget kom till Helsingfors och vi gick den sista biten hem istället för att ta ett annat tåg. Alma hade varit med Per på jobbet och var helt slut eftersom hon alltid är igång så mycket då. Jag bytte om till pyjamas och bäddade ner mig i soffan tillsammans med Alma som gärna ville vara i famnen.

En av de bästa fredagarna på länge! Det var mycket välbehövligt att få vara social en dag och få prata i timmar med en god vän. Förhoppningsvis lyckas vi pricka in en dag att ses snart igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar