08 januari 2018

Tillbakablick 2017

Jag har verkligen fotat superlite det här året. Jag har inte kommit ihåg att ta med kameran, och det känns som om jag gjort så himla lite intressanta grejer, för jag har mest bara jobbat och fixat bröllopsgrejer. Jag har dessutom haft väldigt lite inspiration att fota. 

Det här året har gått så otroligt fort. Det har hänt så mycket, men ändå känns det som om jag inte hunnit göra något alls.


Vi inledde det nya året med att flytta. Hela vårt nyår gick till att flytta. Därför gick januari ganska långt åt till att komma i ordning i nya lägenheten och bröllopsplanering. 


Under februari bloggade jag inte alls. Jag vet inte ens vad som hände under den här månaden? Annat än mer bröllopsgrejer, och lite allmän vinternedstämndhet.


I mars började livslusten komma tillbaka lite igen, i och med att det började bli ljusare! Vi hämtade ut våra vigselringar, vi skaffade hund, och vi skickade ut våra bröllopsinbjudningar. Och så fyllde jag 26.


April var igen en månad som mest var fullproppad av bröllopsgrejer, och i och med att vi nu hade en hundvalp som krävde mycket tid så gjorde vi inte mycket speciellt.


Maj innebar svensexa och möhippa! Woop! Både Alma och vi njöt av att ha en balkong och kunna sitta där och njuta av det fina vädret. Vi skaffade också balkongmöbler och åt middag där, prövade välkomstskålen inför bröllopet, tittade på körsbärsblommor. Och Alma hade en dålig reaktion på sitt vaccin, och vi var superoroliga för vår lilla hundbebis.


I juni skulle alla de sista grejerna inför bröllopet knytas ihop. Min brudklänning var klar att hämtas ut, vi målade skyltarna som skulle visa vägen från kyrkan till festen, och blommor beställdes. Vi hann också besöka Raseborgs slottsruiner.


Juli började med att vi gifte oss! Som jag hade väntat på den dagen. Och det var så skönt då all stress  gällande det äntligen var över. Vi fick äntligen tid med andra saker. Och fritid! Sen åkte vi iväg på vår bröllopsresa till Kreta i två veckor, och bara njöt av god mat, fint väder och noll stress.


Augusti började med en vecka semester, men augusti betydde att det var dags att återgå till vardagen igen. Jag hittade lusten, och framförallt tiden, att blogga igen. En storm drog förbi och fällde en hel massa träd, men det var också några riktigt fina dagar. Våra bröllopsfoton kom, och vi fick i lugn och ro återuppleva vår fantastiska bröllopsdag.


I september började jobbet igen på allvar för mig, och det började finnas mycket att göra. Men jag hann ändå börja blogga om vårt bröllop. Det enda vi egentligen gjorde den månaden var att gå på den internationella marknaden som vi är på varje år.


I oktober började jag blogga om bröllopsresan. Vi hann njuta lite av höstvädret i Kimito, gå på Radio X3Ms 20-årsfest, och köpa lite belysning till balkongen. Jag tog äntligen tag i saken och köpte en ny dator, för min gamla orkade inte alls längre.


November. Per fyllde 29, jag bestämde mig för att det var dags att klippa håret axellångt, vi gick på 30-årsfest. Jag hade massor av jobb att göra, så det fanns inte mycket tid över till något ledigt. 


I december var vi ut och äta och sen var vi och såg Fork. Vi var på Tomasmarknaden, och vi firade åtta åt tillsammans. Julen och mellandagarna spenderades i Kimito, och nyåret hemma i lugn och ro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar