18 januari 2018

En podcast!

För några månader sen pratade Per och jag om att det skulle vara roligt att pröva göra en podcast. I slutet av oktober, några veckor efter att vi först pratat om det, satte vi oss ner och spelade in i nästan en och en halv timme riktigt sent en kväll. Det blev en hel massa yrande om lite ett och annat.

Sen blev klippet liggande säkert en månad innan jag lyssnade igenom det första gången och gjorde en rensning och kortade ner det till 55 minuter. Sen blev det liggande igen tills för någon dag sen. Då bestämde jag mig för att NU ska jag fixa det här.

Resultatet blev ett 33-minuter långt första avsnitt. Ljudkvalitén är tyvärr dålig, och det finns några konstiga hopp där vi bytt samtalsämne väldigt plötsligt, mest för att vi verkligen inte hade någon struktur på det vi pratade om. Förhoppningsvis blir det bättre i framtiden.

Avsnittet handlar om hur vi träffades och lite om vår vänskap innan vi blev tillsammans, och sen kort om hur vi sen blev ett par.


Tanken just nu är att vi ska försöka lägga upp ett avsnitt varannan torsdag. Hoppas ni vill lyssna, och om ni har förslag på ämnen vi kan prata om så får ni gärna skriva!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar