Midsommaren

Vi firade midsommaren här i Helsingfors, och vi gjorde egentligen inte väldigt mycket speciellt. På fredagen åt vi midsommarmiddag och "firade" att vi varit tillsamman i 5,5 år. Jag hade fixat egen sill, gravad lax och vitlökschampinjoner. Det blev allt riktigt lyckat, också fast jag aldrig tidigare fixat sill eller gravad lax. Vi hade också potatissallad, korv, sallad, rökt fisk, ägg, nypotatis och majs. Så himla gott!! Men gud så mätta vi var efteråt.

På lördagen åkte vi iväg till en ABC Deli för att äta en billig (och helt supergod!) kycklingsallad eftersom Per hade en kupong så han fick en portion för bara 1,50€. Efter det gick vi i de få butiker som var öppna för att försöka hitta Valios iskaffe med choklad. Jag gillar den med mint, så var intresserad av den här nya också (som jag inte smakat på ännu, oops!). Tyvärr hittade vi den inte, men istället hittade vi buketter med nejlikor för bara 1,99€, så vi köpte såklart en. På kvällen tittade vi på film och slöade.

På söndagen åkte vi in till stan igen, och den här gången åkte vi till en Citymarket, där vi hittade iskaffet! Yay! Vi passade också på att gå i lite fler butiker innan vi åkte hem.

Vad gjorde du under midsommarhelgen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar