Bunkrat upp med SodaStream-smaker

Igår var vi in till Verkkokauppa en snabb sväng. Vi skulle inte ha något, men vi gillar båda att gå omkring där och titta på grejer och drömma om saker vi gärna skulle köpa ifall vi hade oändligt med pengar. Bland annat var vi dit för att spana in deras utbud av TVn eftersom vi drömmer om en större än den lilla vi har fått låna tills vi skaffar en egen.

Vi brukar också alltid ta en sväng till deras SodaStream-hörn eftersom de alltid har en del färdiga smaker blandade så man får smaka. Den här gången hade de några sorter som var riktigt goda, OCH de hade ett helt superbra erbjudande. De hade en hel del smaker för bara 1€/flaskan! Eftersom flaskan vi har just nu är påväg att ta slut bestämde vi oss för att köpa några nya.

Vi har varit nyfikna på deras energidricka med olika smaker, så då en sådan här låda kostade 1€ bestämde vi oss för att testa en sådan.

Vi köpte också en flaska med ginger ale (vi har haft en av deras andra sorter förut) och en med jordgubb. De hade båda som smakprov just då, och vi gillade dem! Vi har inte förut haft av de här flaskorna som är tänkt att man ska blanda i glas istället för en flaska. Dels för att de inte räcker till lika mycket läsk. Men nu då de sålde dem för 1€/flaskan passade vi på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar