En t-skjorta

Då vi var till Poole var vi också in till Primark (såklart!) eftersom vi gick in i mer eller mindre alla klädbutiker i shoppingcentret. Butiken där är dessutom lite större (känns det som i alla fall) än den i Bournemouth. Där var en hel del folk så besöket blev inte väldigt långvarigt. Men en t-skjorta hann i alla fall bli min! Danella meddelade i somras att de hade en Harry Potter-range med t-skjortor (en för varje elevhem, tror jag det var?), men tyvärr fanns de inte kvar lägre då hon var hit. Men nu hade den här dykt upp. Såg inte den förra veckan då vi var in i samma butik. 

Den är en modells t-skjorta som är väldigt stor. Den här är storlek 8 (36 i Finland), och den känns ungefär som något i stil med M från mansavdelningen. Bekväm är den i alla fall! Och tyget är skönt. 

Som ett Harry Potter-fan kan man INTE bara gå förbi den här utan att köpa (eller ja, Per erbjöd sig köpa den åt mig eftersom jag ville ha den så himla mycket). Den kostade dessutom bara £6 (i och för sig ganska dyrt för att vara en t-skjorta från Primark). Men iik! Kärlek!

1 kommentar:

  1. Åååååh, vill också ha! D: Men jag får väl nöja mig med de två Ravenclaw-tskjortor jag redan har... xD

    SvaraRadera