11 oktober 2014

Det närmar sig

Vi börjar sådär försiktigt tömma vår lägenhet. Det känns sjukt konstigt. Ännu mer konstig känns tanken på att vi flyttar väldigt snart! IIIK! Förra helgen var det tre olika personer hit för att plocka upp lite saker som de köpt av oss. Bland annat våra nattduksbord flyttade till sitt nya hem, så nu ser det underligt ut i vårt sovrum. 

I tisdags dök lådorna och tejpen vi beställt upp, så en del av veckan har gått åt till att packa lite grejer som ska skickas hem i något skede. Gärna snart.

Men också fast det känns konstigt, och ganska jobbigt, att vår tid i England så himla snart är över, så känns det bra att sakerna börjar försvinna, och vi är så långt att saker ska börja skickas. För jag har känt mig lite stressad av att allt sånt varit ogjort. Lite stress finns nog kvar ännu, för vi kommer bara kunna ta 40kg (två väskor) + handbagage var med oss då vi flyger hem, och vi har mycket saker. Om vikten räcker till så är det risk att utrymmet i väskorna inte räcker till. Det är sjukt hur mycket man samlar på sig på drygt tre år! Och då gör vi oss ändå av med en hel del.

2 kommentarer:

  1. Haha, vet vad du menar med att man lyckas samla på sig saker, jag bävar lite smått för den dagen jag ska flytta XD Men iiiik, det känns så roligt att ha fått läsa om alla dina äventyr i England och nu flytten vidare :D Är lite små avundsjuk, längtar såååå efter att avsluta uni och flytta själv, haha XD

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att det uppskattas, och att det finns någon som gillar/gillat att följa med i äventyren! :D

      Radera