10 oktober 2012

Tillbaka till vardagen

Idag var jag tillbaka i skolan igen för första gången efter förkylningen. Hostar ännu en del och snörvlar lite, men överlag är det ganska bra. Men nu har Per blivit sjuk istället, stackarn. Jag är ledig imorgon, så tror det blir att gosa i sängen med honom och titta på en massa serier.

Har gjort en lång lista på klubbar, grupper och så vidare som jag kan försöka göra storyn runt inför vår TV-uppgift (och radio senare under hösten). Måste ännu luska lite bland deras nyheter och evenemang för att se vilka som har något news worthy på gång. Ska göra storyn om arts, culture and entertainment den här hösten, vilken känns betydligt mer mig än allt övrigt i nyhetsväg. Har inget emot övriga nyheter, men det här med kultur och liknande är mer mig och det känns som om det kommer vara både lättare och roliga än områden jag inte har det minsta intresse kring. 

I söndags var vi ju och såg The Perks of Being a Wallflower. Jag hade inte läst boken före och hade egentligen inte hört något annat om den än att den var riktigt bra. Och usch vad bra filmen var!!! Både Per och jag blev verkligen förälskade och ganska rörda av den. Himla fin! Absolut värd att gå och se på bio. Måste ta mig tid att läsa boken så småningom. Det enda negativa med biobesöket var nog att där var ett stort gäng med fjortisungar som också skulle titta på den. De var väldigt jobbiga att lyssna på, eftersom de då och då kommenterade saker i filmen lite onödigt högt. Och det var dessutom helt onödiga kommentarer som inte visade något annat än att de var små snorungar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar