En fin lördag

Idag har varit en ovanligt fin dag. Det har mer eller mindre varit sommar. Blåste knappt alls (och då det blåste var det varma vindar) och solen gassade så man svettades som en gris trots att man inte hade tjocka och varma kläder på sig. 

Började dagen med en skål naturell yoghurt med mandlar, russin och honung + lite annan frukost.
Efter att vi tittat på lite serier och bara degat så gick Per och jag i lite butiker längs High Streeten som mer eller mindre är utanför vår dörr. Vi blev hungriga så det blev lunch på The Parkstone and Heatherlands (vår närmsta Wetherspoon). Jag åt en Chicken Caesar Salad som var lite väl dränkt i dressing, men annars god.
Efter lunchen drog jag till uni en sväng med en kompis eftersom vi skulle filma lite General View-klipp till vår första TV assignment.

Per hade åkt in till stan medan jag var borta, så jag åkte också dit bara för att det var ett bra tag sen sist. Det kryllade av människor på grund av det underbara vädret.

Vi bestämde att vi var värda varsin glass så det blev varsin mjukglass som smakade hur otroligt gott som helst.
 Då glasspausen var över tog vi en lite promenad, dels för att njuta lite till av det fina vädret, dels för att jag bara hade en returnbiljett och ville fota lite längre bort från centrum.

Vi gick till området där vi gick maaaaassor första veckan vi bodde i England eftersom vårt hotell fanns där. Har hur mycket bilder som helst härifrån från september. Fortfarande lite underbart otroligt jättevackert.Verkar krylla av körsbärsträd i den  här stan, för man ser blommande träd i var och varannan trädgård. Kan inte säga att jag klagar direkt!8 kommentarer:

 1. Oooh så fint det ser ut med vår och varmt! :D *längtar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser inte allt för mycket fram emot att åka hem i början av april pga vädret. ;D Föredrar värmen och vädret vi har här! Kommer vara nästansommar här sen redan antar jag, och typ snö ännu hemma! :(

   Radera
  2. Jaaa, jag håller med! Våren försöker komma fram här - det är mest för att det blåser så rysligt som det är så kallt ännu (plus inga blommor eller så har slagit ut) :C och hemma så är det ännu vinter, hoppas på att det blir bättre till april - både här och hemma XD

   Radera
 2. Jag blir bara mer och mer övertygad att vi valde helt fel årstid att komma på besök.... det är SÅ FINT DÄR!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjaa, ni valde nog snarare fel vecka. Var ju typ 10 grader och full sol och vår en del av januari, och efter att ni for. Ni råkade vara här kallaste veckan under vintern. ^^' Fast nog är det ju finare här nu då allt börjar blomma och det är RIKTIGT varmt. Så ni måste nog komma snart igen! :D ;)

   Radera
  2. Jaa, tänk om vi skulle ta vår sommarresa till Bournemouth också 8D
   Måste höra med Mats, haha! Sen beror det ju på hur ni kommer vara där över sommaren också o.O

   Radera
  3. Min termin tar officiellt slut 22 juni (men har prov 28 maj-13 juni å sen slutar jag om jag inte måste göra om något), och sen är jag hemma ~4 veckor och Per typ 2.
   Och sen e Tony antagligen påväg hit å möjligen Dan å möjligen Pers föräldrar, och vi har tänkt åka omkring lite. Men nog finns det kanske någon ledig dag för mer besök också. ^^

   Radera