Deadlines, deadlines, deadlines

Mycket långsamt börjar jag se ljuset i slutet av första året. Några tuffa deadlines kvar, sen blir det ledigt!

19 mars - 40 sekunder långt tv newspackage om något om universitetet. Filmar intervjun imorgon och kommer spendera kvällen med att redigera. Borde inte ta väldigt länge.
26 mars (egentligen typ 28e eller nåt) - 1 minut 20 sekunder långt tv newspackage. Borde försöka hitta en story och två personer att intervjua typ NU!
28 mars - Första Shorthandprovet.
27 april - Public Affairsuppsats/artikel. Måste hitta på något att skriva om och börja med den.
30 april -  Online portfolion ska vara klar. Ska innehålla 10 grejer, bl.a en podcast om OS. Har gjort 2 storyn såhär långt, men gjort upp en lista med vad som ska göras och lite datum för när jag ska försöka posta grejer. 
28 maj - Public Affairs-prov
30 maj - Media Law-prov
12 juni - NCTJ-prov, Public Affairs
13 juni - NCTJ-prov, Media Law

Helt tillräckligt fullsmockat schema...

1 kommentar:

  1. Svar: Det var ett år sen jag flyttade senast, och det var bara en mellanetapp det också typ XD Ville helst ha en av de nya studentlägenheterna hos ÖBO (Örebro bostäder), men man måste vara medlem hos dem typ aslänge för att få en (man får ett poäng per dag man är medlem), jag gjorde några intresseanmälningar och så råkade jag få en :D var andra i kön, och den första tacklade nej, woohooooo. Anledningen varfölr jag vill flytta från min nuvarande lägenhet är för att dne ligger långt ifrån uni (annars bra läge dock) och för att hyran är hög, över 400 euro + el och internet :/ Den jag ska flytta till är mkt mindre, men nyare och billigare hyra, plus att internet och el ingår :)

    Oj jävlar vad mkt hu verkar ha att göra :o Men du fixar det ;)

    SvaraRadera