En månad

Oooh så lat jag har varit här de senaste dagarna. Vi kan ju låtsas att jag har varit för upptagen med andra viktiga saker för att hinna skriva något.

Idag blir bloggen en månad. Det här är blogginlägg nummer 70 och jag har haft 723 läsare. Inte helt dåligt, om jag får säga det själv. Och det får jag.  

Filmen Love and Other Drugs som vi var och såg i söndags var riktigt bra. I alla fall om man har rätt sorts humor. Hehe.

Min pojkvän har Jagärsjuktjobbig-dagen och jag har Jagavslutaralltingmedettfrågetecken-dagen idag. Då han var hem på lunch ansträngde han sig för att missförstå det mesta jag sa, och nu stavar han saker fel med flit då vi skriver till varnandra. Jag har avslutat en stor del av de senaste sakerna jag skrivit till honom med ett frågetecken. Det mest har inte varit frågor. Och jag gjorde det inte ens med flit. Han slutar jobba om ungefär två timmar och sen kommer han hem med Hesburger-mat eftersom jag inte orkar laga mat idag och inte gick med på hans förslag på mat han skulle kunna laga.

Jag fryser och är lite småtrött, fast jag hällt i mig energidricka. Sodastream-versionen är den enda energiliknande dryck jag kan dricka, alla andra smakar fruktansvärt illa. Och för det mesta dricker jag av den bara för att jag vill ha något sött med kolsyra. Det känns som om jag kanske borde välja att dricka något annat istället med tanke på att jag egentligen ogillar energidrycker.

1 kommentar:

  1. Vadårå.. Koss-koss e ju gott! Och om du inte vill dricka kokiss till din burgare så får du väl va utan?

    Vi har ganska rätt sorts humor för den filmen tror jag :D

    Snaart får du maaat. Utan kokiss..

    SvaraRadera