04 juli 2022

Mina mest lästa blogginlägg

Idag tänkte jag dela med mig av dom mest lästa inläggen här på bloggen!

Många av inläggen som är mest lästa hör till Flytta till England-guiden jag skrev medan vi bodde där. Tydligen dyker dom inläggen ännu flitigt upp då folk googlar grejer, också fast jag tror mycket i dom inläggen inte längre än relevant, speciellt inte efter Brexit. Det mest lästa av inläggen i guiden, och också mest läst på bloggen, är det om banker, och det närmar sig 7000 sidvisningar, och på fjärde plats är inlägget om IELTS med cirka 3000 sidvisningar. Om man räknar ihop alla sidvisningar för alla de enskilda inläggen i guiden tror jag det rör sig om omkring 15000 sidvisningar!

Det näst mest lästa inlägget är det om vilka graviditetstest jag gjorde. På bara drygt två år har inlägget fått nästan 5500 sidvisningar! Det är är ett ämne jag själv googlade massor på då vi försökte få barn. Det är ett inlägg jag nästan tycker är konstigt att läsa idag, för det känns så sjukt att då var James bara ett streck på ett graviditetstest (eller, han var ju en cellklump också, men testet var ju det enda som vi rent fysiskt kunde hålla i). Att det som då bara var ett streck nu är en person som snart blir 1 år och 9 månader gammal, och har en egen vilja, och är en alldeles egen person!

Det tredje mest lästa inlägget handlar om då min läpp svällde upp efter att jag använde munskölj. Nästan 4000 sidvisningar har det inlägget skrapat ihop.

Receptet på kycklingsås är det sjunde mest lästa inlägget (mellan plats tre och plats sju kommer tre inlägg från guiden) med strax under 800 sidvisningar. 

Och på nionde plats (you guessed it, på plats åtta var ett inlägg från guiden) är inlägget om koffeinfri Coca-Cola jag drack då vi var till Teneriffa 2014. Det har nästan 400 sidvisningar.  

Dom fyra mest lästa inläggen har rejält med sidvisningar för att vara på en ganska liten, okänd blogg. Och dom som hamnar längre ner på listan har sen mer förståeliga siffror eftersom det är äldre inlägg om sånt som gör att dom kanske dyker upp i någon googling ibland.

Den här listan har hållits ganska samma dom senaste åren, för som sagt är i princip alla inläggen lite äldre. Det verkar vara samma inlägg som fortsätter samla visningar. Det enda som sticker ut är det om graviditetstesten, för det är skrivet 2020 och dök väldigt fort in på listan över mest lästa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar