13 juli 2022

Ibland lönar det sig att klaga

Vi har från början använt oss av Philips diskborstar för nappflaskor eftersom dom varit väldigt bra och passat perfekt att diska speciellt just deras märkes nappflaskor, men också i princip allt annat av James grejer som behövs diskas. Betydligt bättre än andra borstar vi testat. 

Då vi skaffade en ny borste för ett tag sen märkte jag efter några diskningar att det långt fram i den stack fram en bit järntråd! Det resulterade i att innan jag märkt att järntråden var där så hade den ripat en stor del av nappflaskorna, och en del annat vi diskat! 


På bilden ser det ju inte så farligt ut, men då hade vi redan försökt få bort den, men inget av verktygen klippte tillräckligt lågt ner. Och eftersom den var placerad sådär långt ut så skrapade det ju i kanterna på precis allt!

För ett tag sen tog vi äntligen tag i det och hörda av oss till Philips. Vi hade på sin höjd hoppats på att få en ny diskborste i och med att dom ändå är ganska dyra (för att vara en diskborste), eller kanske pengarna tillbaka. 

Tyvärr hade dom inte en ny borste att skicka till oss, men erbjöd oss istället ett barntallrikssett och två nya nappflaskor för dom som blivit ripade. Vi svarade att James nu börjar vara så gammal att vi försöker sluta med nappflaska (vilket han nu har gjort) och frågade vi om kanske kunde få en sugrörsflaska istället.

Här är vad dom sen skickade till oss:


Så himla mycket grejer för bara en borste!! Vi blev jätteglada. Besticken är dom passligaste barnbestick vi hittills prövat, tallrikarna är jättebra, gosedjuret tyckte James genast om. Vi hade en av dom mindre sugrörsflaskorna från förut och är den James föredragit av sorterna vi prövat, och också den vi gillat bäst då den inte läcker. Han övergick till att dricka mjölk ur en sån nu då han fick en till, istället för nappflaska. Och den större flaskan har han nyligen börjat använda och tycker om. Vi plockade fram den då det började bli väldigt varmt och han inte var så sugen på att dricka vatten (fast han vanligen är duktig på det), men det blev genast intressantare då han fick en ny flaska!

Vi blev väldigt positivt överraskade av vad vi fick i utbyte, vi som mest ville meddela att det var fel på en produkt så de var medvetna om det, och hoppats på en ny diskborste i utbyte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar