24 juni 2022

Min nya webbshop

Det här inlägget är reklam för min webbshop Hey Dream.


Det känns som om jag väldigt ofta meddelar att heeeeey, nu gör mitt företag det här! när jag har ändrat mig igen. Den här gången känns det ändå mer rätt än förut, men man vet ju inte, det kan ju hända att jag om några månader kommer med ett nytt inlägg igen och meddelar att jag nu sysslar med något annat igen. 


För några månader sen öppnade jag min webbshop Hey Dream! Jag erbjuder bland annat t-skjortor och accessoarer med tryck, handgjorda smycken och digitala produkter. Lite vad jag känner för att laga, egentligen. Och mycket är sånt som görs mer personligt med namn, årtal, eller liknande. 

Utöver det som finns i webbshopen så kan man också beställa andra produkter och tryck, till exempel inför ett bröllop eller en resa, och det kan väldigt långt göras enligt ens egna önskemål. Det finns oftast inte ett minimiantal man behöver beställa då det gäller specialbeställningar, men en styckepriset blir såklart oftast billigare då man gör en större beställning.

Här är några av grejerna som finns i shopen just nu!

I need a nap | Hold on while I overthink this | I'm trying my best

Emergency snacks | Korg med namn | Necessär med valfri bokstav

Smoke-örhängen 10mm / 7mm | Glitter-örhängen 10mm / 7mm | Matlista & inköpslista svenska / engelska / finska

Alla t-skjortstryck går att få på en t-skjortsmodell för män eller för kvinnor (om man vill skilja på vem modellerna är för...), och det finns flera färger att välja på både för t-skjortan och trycket, så att man kan välja det som passar en bäst.

På kommande är också hoodies, sweatshirts, och barnkläder! Jag hoppas också kunna lägga till joggers i något skede. Muggar och vattenflaskor är också i planeringsskede.


Ta gärna en titt i shopen, kom ihåg mig om ni någon gång letar efter något speciellt eller vill göra en specialbeställning, och berätta gärna om min webbshop till andra! Det skulle göra mig jätteglad. 💕

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar