03 april 2019

En kopp te på balkongen första gången för i år

Idag fick jag lust att torka av balkongmöblerna så de är redo att användas. Torkade också av allt annat som såg smutsigt ut på balkongen. Det är sjukt hur smutsigt det blir under vintern! Det som ännu är kvar att göra är att dammsuga balkongmattan, men den uppgiften tror jag att jag kommer ge över till Per under helgen, hehe.

Förra veckan fick jag en till födelsedagspresent av Per, eftersom den inte hade kommit fram i tid. Det är en mugg som byter färg och motiv då den blir varm, och det är ett Harry Potter-motiv! Dessutom är det en riktigt stor mugg, så det ryms massor av te i den!

Eftersom jag hade torkat av balkongmöblerna tidigare under dagen så passade jag på att rota fram sittdynorna för stolarna, och sen njuta av en kopp te ute på balkongen. Första för i år!


Vi börjar ha lite sol på balkongen på eftermiddagen nu. Alma har någon konstig besatthet av balkongen, och det har hon haft sen hon var liten. Dels älskar hon att vara i solen. Men hon MÅSTE också med ut varje gång någon går dit, och hon kan inte gå in innan personen på balkongen kommer med, speciellt om ingen annan är hemma. Hon kan sitta och frysa och se lidande ut, men vägrar gå in. Vintertid då vi inte använder balkongen bryr hon sig inte supermycket om att den finns, men på våren, sommaren och hösten kan hon ibland gå och sätta sig vid balkongdörren, knuffa persiennerna åt sidan, och sitta och titta ut. Så söt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar