27 juni 2018

Empties juni 2018A-schampo Normalt till måttligt fett hår 300 ml (Anttila, runt 1€). Jag köpte det här då Anttila skulle stänga, så den här har legat oöppnad ett tag. Jag har använt upp en tidigare också. Den här gången har jag ändå en lite, lite annorlunda åsikt om det. Jag tyckte mitt hår kändes torrt och konstigt redan då jag sköljde bort schampot, och det var inte alls en trevlig känsla. Håret och hårbottnen kändes också väldigt torrt efteråt. Det kändes bara väldigt billigt, och mitt hår varken såg eller kändes väldigt trevligt ut efteråt. Ifall jag skulle ha möjlighet att köpa igen skulle jag absolut inte köpa av det. Men nu är ju inte det ett problem direkt.

Vital Hair Care Conditioner with almond oil Dry and damaged hair 300 ml (Prisma, ~1,50€). Inte det bästa balsamet du kan hitta. Det såg ut, kändes och luktade billigt. Det räddade lite den obehagliga känslan orsakat av schampot ovan, det gjorde att håret kändes lite, lite bättre. Håret kändes någorlunda mjukt efteråt, och blänkte lite mer än om jag lät bli att använda balsam, men det var inte en superstor skillnad. Men det är nog inte heller en produkt jag skulle köpa igen i första taget. Det finns så mycket bättre billiga balsam.

L'Oréal Smooth Sugars Glow Scrub 3 fine sugars + grapeseed oil Face & lips 4 ml (BetteBox juni 2018). Den här doftade väldigt spännande, men jag vet inte riktigt vad den doftade. Mängden i den här lilla förpackningen räckte riktigt bra till hela ansiktet och läpparna. Jag tyckte scruben kändes väldigt, väldigt behaglig. Det var ordentligt riv i den utan att det gjorde ont. Den var inte heller väldigt svår att tvätta bort då man hade använt den färdigt. Huden och läpparna kändes såå otroligt mjuk efteråt! Också dagen efter tyckte jag hyn kändes och såg väldigt bra ut. Jag är väldigt intresserad av att veta vad den skulle göra om man använde den under ett längre tag, så jag skulle kunna köpa av den här.


Cool Eye Anti-Puffiness Plant Collagen and Pumpkin 2x2 patches (Anttila, 4,99€). Jag har aldrig egentligen använt eye patches förut, så det här var igen en produkt jag inte riktigt har någon referens för. Jag tyckte nog att den lite minskade svullnaden under ögonen, men jag har inte så stora problem med det så jag kanske inte är den mest passande att testa dom på. Dom var också väldigt sköna då de hade varit i kylskåpet i några dagar, det var verkligen en sval och skön känsla då det dessutom var varmt ute. Jag tyckte också de höll sig fast väldigt bra under ögonen, och jag behövde inte vara rädd att de skulle falla. Man märkte också tydligt att de gav ifrån sig produkt, för själva patchen blev långsamt torrare och efteråt kändes området under ögat mer återfuktat. Också fast jag inte har något på det viset negativt att säga om dom så skulle jag nog inte köpa av just dom här igen.

Lumene [valo] Nordic-C Glow Reveal Peeling Mask 15 ml (BetteBox maj 2018). Jag älskar verkligen doften av Lumenes produkter med C-vitamin. Det är en så härlig citrusdoft. Det är en doft som påminner mig lite om jul och vinter. Masken var mer eller mindre helt genomskinlig, och var ganska rinnig. Den gick ändå ganska lätt att applicera, men jag kände mig lite osäker på hur mycket man skulle lägga. Tyvärr upplevde jag inte att den här gjorde nästan någonting för min hy, trots att jag försökte variera mängden för att se om det spelade någon roll. Jag är osäker om jag såg någon skillnad alls. Därför skulle jag inte välja att köpa den här.


Lumene Invisible Illumination [kaunis] Instant glow beauty serum 1,5 ml (BetteBox juni 2018). Jag har använt av den här förut i och med att man fått en fullstorlek tidigare. Jag tycker den kan vara lite svår att applicera jämnt, och jag upplevde att den ganska länge kändes lite oljig på huden, också efter att den har sjunkit in. Under dagen blev den som en oljig hinna i ansiktet, och blänkte hur mycket som helst. Dessutom samlades den tydligt på vissa ställen på näsan och lämnade andra områden helt utan efter att jag haft glasögon på mig. Jag tyckte också att den framhävde och satte sig på torrare områden. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den, visst gör den att hyn ser jämnare ut, men samtidigt är det inte en favoritprodukt. Jag tror inte jag skulle köpa av den. Närmare åsikter kommer troligen då jag använt upp den i fullstorlek.

BiO2You Anti-Ageing Eye Gel Patch with hyaluronic acid and collagen (BetteBox april 2018). Dom här kändes som dom gled omkring en massa, och jag fick halvligga riktigt stilla för att de inte skulle åka iväg allt för långt bort från där jag hade placerat dem. Det stod att det skulle märkas skillnad efter första användningen, men jag kan inte påstå att jag såg någon som helst skillnad. Däremot tyckte jag de var väldigt sköna att ha under ögonen, och de verkligen svalkade och kändes bra. Jag skulle nog ändå inte köpa av dem själv tror jag, också fast jag inte hade något emot dom. Dels för att jag inte riktigt brukar använda såna, och för att jag inte upplevde någon direkt förändring. Och för att jag kanske inte är i superstort behov av dom i dagsläge.

Essence Pure Nude Concealer 20 pure sand 3,2 g (Tokmanni, ~2€ ). Den här köpte jag i min jakt efter en typ av concealer jag gillar att använda. Den här är lite som en krita, men jag insåg snabbt att det inte var rätt för mig vilket gjort att den blivit liggande och knappt använd. Nu har den varit öppnad så länge att jag inte längre vill använda den + att jag har en annan typ jag gillar bättre. Jag har egentligen inget dåligt att säga om den, och den är som sagt inte slut och jag har knappt använt den, så jag har inte så mycket att skriva om den. Den passade helt enkelt inte mig, och därför skulle jag inte köpa av den igen. Däremot är det ett märke jag tycker bra om, så för den som gillar den här typen av concealer är den säkert värd att pröva! Men jag är osäker om den ännu säljs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar