25 juni 2018

Vår midsommarutflykt till Fiskars

När jag var liten åkte vi alltid på en liten utfärd på midsommardagen. Någonstans inte så himla långt hemifrån, men till någon plats vi ville se. Då jag flyttade hemifrån slutade jag vara med på utfärderna eftersom jag inte varit där just den helgen, men efter att Per och jag flyttade till Helsingfors och skaffade bil har vi börjat åka med igen!

Årets utfärd var till Fiskars. Jag har varit dit några gånger, men det är många, många år sen sist. Och jag tror inte jag gått runt där jättemycket de gånger jag varit, så det var roligt att vara dit igen! Dessutom var det soligt och fint, till skillnad från fredagen som mest bara bjöd på regn (och då och då klarblå himmel och uppehåll) och storm.























Eftersom butiken hade öppet, och det var rea, tog vi en sväng där innan vi gick tillbaka till bilen. Det resulterade i en sax och en osthyvel eftersom vi inte äger någondera i Fiskars-format från förut. Och dessutom hade vi inte en normalstor sax från förut heller. Mycket glad över båda två, som det dessutom var drygt 40% rabatt på!

Tidigare midsommarutflykter:
Midsommarutflykt till Svartå slott (2016)
Raseborgs slottsruiner (2017)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar