Empties januari, februari och mars 2017

Nu är det riktigt längesen jag sist gjorde ett inlägg om alla produkter jag gjort slut på! Så här är ett med de senaste tre månadernas empties. Det har hunnit bli några stycken.


A-schampo Normalt till måttligt fett hår 300ml (Anttila, runt 1€). Jag köpte två flaskor av den här då Anttila hade slutförsäljning, och den ena har jag nu använt upp. Det är ett riktigt bra standard schampo, utan något extra. Det doftar väldigt...som ett schampo som inte innehåller några extra dofter. Vet inte riktigt hur jag skulle beskriva doften. Det löddrade väldigt bra, och jag upplevde att mitt hår kändes väldigt rent efteråt. Tyvärr tyckte jag att mitt hårbotten kändes väldigt torrt efteråt, troligt lite extra torrt i och med att det är vinter. Därför väntar jag att tag med att använda följande flaska. Förutom just att hårbottnen kändes torrt och kliade lite efteråt så tyckte jag det var ett riktigt bra schampo. Det var ju ingen wow-upplevelse, men mitt hår kändes rent och lätt efteråt, så det är absolut bättre än vissa betydligt dyrare sorter jag prövat. Osäker om jag skulle köpa fler av den, men nu är ju inte det ett problem då inte butikskedjan finns längre, vars märke det är.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Cell Perfector Moisture Kick Spray Conditioner 100 ml (LivBox september 2016). Jag ÄLSKAR doften av den här! Det är en doft jag förknippar med då man varit till frissan, och det doftar SÅ gott! Jag tyckte nog att den gjorde mitt hår lite extra mjukt och blankt, och hjälpte absolut till att reda ut en del av knutarna i håret. Dessutom doftade ju håret fantastiskt efteråt, hehe. Jag vet inte om jag märkte en enorm skillnad på mitt hår, men visst såg det lite snyggare ut än om jag lät bli att använda den. Det här är bland de få typer av hårprodukter som jag faktiskt använder väldigt mycket av, så det var roligt att det äntligen var den typen av hårprodukt som kom i en LivBox. Jag skulle absolut kunna köpa av den här själv.

Soap & Glory Dr Spot Super-Strength Breakout-Clearing Gel 15ml (Boots, £8.00). Jag har aldrig tidigare hittat en motsvarande produkt som jag faktiskt upplevt att gör någon skillnad. Och jag har prövat många olika märken. Den här har jag haft ganska länge (håller 24 månader), troligen lite för länge till och med. Det är en produkt jag faktiskt upplever att hjälper. Den är dessutom väldigt dryg, och en sådan här liten tub räcker förvånansvärt länge. Den har en väldigt stark lukt, och luktar inte heller speciellt gott. Ibland tycker jag den luktar curry efter att man applicerat den. Men det går om ganska snabbt, och eftersom den gör verkan så är det något jag valt att stå ut med. Man ska också komma ihåg att vara försiktig i solen efter att man använt av den här, det till och med står på produkten. Jag har redan en ny av den här, så absolut en produkt jag köper igen.

Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub 15 ml (LivBox augusti 2016). Jag använde hemskt mycket Neutrogenaprodukter när jag var yngre, och också en hel del under första tiden i England, så det är ett märke jag är bekant med sedan förut. Jag gillade doften av den här produkten, mest för att det var en "nostalgidoft" på något vis. Den doftar alltså som de flesta av deras produkter. Tyvärr var den här en produkt jag kände att inte gjorde väldigt mycket för min hy. Kornen i den var ganska få, och det fanns inget ordentligt riv i dom. Inte den sämsta ansiktsscruben jag använt, men nog en av dom sämre skulle jag säga. Just nu behöver min hy något som tar i lite mer, men om jag inte skulle behöva det så skulle den här säkert räcka. Tyvärr inte en produkt jag kommer att köpa av själv.

Boots Simply Sensitive Cleansing Jelly Ball Scrub with Aloe Vera 75 ml (Boots, £1.99). Eftersom jag älskar ögonkrämen från samma serie passade jag på att köpa deras scrub också. Tyvärr var det inte alls en lika bra produkt. Jag tyckte inte alls att den skrubbade, och man kände knappt alls de där gelekornen i den. Visst gjorde den ju ansiktet rent, men den skrubbade inte det, och tog därför inte heller bort orenheter på samma sätt som en ansiktsscrub borde eller brukar. Däremot torkade den inte ut min hy. Den doftar inget, och den kändes väldigt snäll mot hyn. Tyvärr skulle jag nog inte köpa av den igen i alla fall, i och med att den inte gjorde det jag hoppades.

Flormar Hand Cream Mango 75ml (Tokmanni, under 2€). Den här köpte jag då jag behövde ny handkräm snabbt, och dessutom visste att jag snart skulle kunna köpa av min favorit igen. Jag tyckte att den återfuktade händerna helt okay, men kanske inte riktigt tillräckligt för mig vintertid. Den dofta ganska gott, typ mango, men ändå inte riktigt. Jag tyckte också att den drog in i händerna ganska fort, och lämnade inte en jobbig hinna efter sig. Också fast det här är långt ifrån den bästa handkräm jag prövat så skulle jag nog kunna tänka mig att köpa av den igen, om det inte fanns någon av de jag gillar bättre. Men det skulle nog behöva vara sommar för det, eftersom mina händer är mindre torra då.

Garnier Respons Body Dry Oil Mythic Olive Very Dry Skin 150ml (LivBox april 2016). Jag hade aldrig prövat en body oil förut, och det lät som den skulle passa perfekt för min vinterhy då den var för väldigt torr hy. Till en början tyckte jag absolut att den hjälpte, men efter att ha använd den ett tag började jag få torra fläckar. Det trots att jag försökte använda mer i just de områdena, men inte ens då jag använde så mycket att det inte ville dra in riktigt hjälpte det. Den doftade också ganska intressant. Lite som en blandning mellan olivolja och arganolja. Flaskan räckte dessutom väldigt länge. Det var en olja som verkligen höll vad den lovade då det kom till att den inte skulle vara klibbig, och att den skulle dra in fort. Det tycker jag verkligen stämde. Den lämnade inte heller fläckar efter sig på kläder. Så det fanns många saker jag gillade med den, men just det att den till slut gjorde att jag fick torra fläckar och att min hy då också kliade mer, gör att jag är lite osäker om jag skulle vilja köpa av den eller inte. Jag skulle gärna pröva någon annan sort och något annat märke. Jag tror också den skulle vara bra om jag använde den bara någon gång i veckan, och resten av tiden en vanlig body lotion.

Lumene Arctic Aqua 24H Deep Moisture Body Lotion 225ml (Anttila Outlet, 3€ för en förpackning med body lotion och deodorant i samma serie). Jag är osäker om jag har prövat en body lotion från Lumene förut, så jag var väldigt intresserad av att pröva den här. Den hade en väldigt fräsch doft som jag tyckte väldigt bra om. Den var lätt att smörja in i huden, och man behövde betydligt mindre än vad jag först trodde. Den drog in ganska fort, något jag uppskattar då det kommer till body lotions, men som ofta inte är fallet. Den återfuktade hyn bra, och det var inte så att jag upplevde att hyn kändes lite småtorr och kliade efteråt. Det som jag tyckte var lite synd var att tuben tog slut ganska fort. Visst räckte den längre än sådana där man behöver använda mycket för att ordentligt smörja in kroppen, men i och med att den här verkade så dryg hade jag förväntat mig att tuben skulle räcka mycket längre. Jag skulle bra kunna tänka mig att använda av den här igen, men jag skulle inte vara beredd att betala väldigt många euro för den.

Original Source Mango 250ml (Boots, på erbjudande för £1). Den här köpte jag då vi var i England förra året. Eftersom den kostade bara £1 kunde jag inte låta bli, också fast jag hade allt för många duschtvålar från förut. Den har en ganska söt mangodoft som jag tyckt väldigt bra om, men för någon som inte riktigt gillar söta dofter på duschtvål kanske den här är lite för mycket. Jag upplevde inte att doften höll sig kvar på hyn väldigt länge alls efter att man duschat, vilket kanske var lite synd eftersom jag för tillfället gillar mangodofter väldigt mycket. Det var en ganska standard duschtvål, det var inte extra med den (annat än att den doftade lite extra fantastiskt!). Också fast det där märket ska innehålla en massa naturlig ingredienser, och det brukar vara sånt min hy gillar, så tyckte jag min hy kunde kännas väldigt torr efter att jag använt av den. Det var inte ett problem så länge jag använde hudkräm efteråt. Jag skulle absolut kunna köpa av den här igen, för den doftar gott, och överlag var den en produkt jag tyckte bra om, även fast min hy kändes lite torr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar