02 maj 2018

Fyra dagar ledigt

Då jag avslutade veckans jobb i fredags jublade jag inombords. April innehöll en hel del jobb, och jag hade bestämt mig för att unna mig fyra dagar ledigt i och med att tisdagen också var en ledig dag.

Det blev fyra mycket, mycket, mycket välbehövliga lediga dagar. Och vi hade inget planerat. Så sjukt skönt! Vi fick ändå en hel del gjort, men det var utan stress.

Per var på jobb i måndags, så då fick jag en ledig dag helt för mig själv. Det var också riktigt skönt. Ibland behöver man lite ledig tid själv.

Jag har inte tagit så mycket bilder under de här dagarna, men jag tänkte posta några som får berätta om några av grejerna vi gjorde under långhelgen.

I lördags tvättade vi Alma. Hon tycker inte det är speciellt kul men är ändå väldigt duktig och står stilla medan hon blir tvättad. Hon vet att hon sen får ha en brottningsmatch med handduken, och det tycker hon om!

På söndagen lade vi anti-fästingmedel på henne. Möttes av den här mycket tydliga anvisningen på svenska.

Vi är inga stora vinfantaster, men för helgen köpte vi ett vin vi hittade för ett tag sen och tyckte om. Första gången köpte vi det enbart baserat på att flaskan var så himla söt!

Jag fick också äntligen vår bröllopsres-video redigerad! Använde delar av alla fyra dagar till det. Men nu är jag nöjd! Kommer dela med mig av den här på bloggen nästa vecka, ifall det är någon som är intresserad av att se den.

Igår myste vi mest inne eftersom det var så dåligt väder. Till middag lagade vi pizza, som blev väldigt lyckad den här gången! Sen tyckte Alma det här var den bästa sovplatsen:

Osäker varför hon kände att hon behövde mosa in huvudet just där.

Hur har er valborgshelg varit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar