04 maj 2018

Lite nytt från SportsDirect

I slutet av april fick vi ett paket från SportDirect med lite saker vi hade beställt.

Per klickade runt där en dag och hittade en ryggsäck han ville ha. Han har letat efter en ny ett längre tag men inte hittat någon dit alla saker han behöver med till jobbet ryms. Nu då han har börjat cykla till och från jobbet var han i stort behov av ryggsäck och de hade några passliga på en fin rabatt.

Samtidigt passade jag på att beställa en ny jacka. Efter att jag för några år sedan fick säga hej då till min favoritjacka har jag letat efter en bra ersättare som inte kostat multum. Det har visat sig vara svårt. De senaste åren har jag haft en som varit okay men inte lika bra som den gamla. 

Det jag letat efter har varit en tunn jacka som passar för vår-sommar-höst och som håller vatten. Jag scrollade igenom sida efter sida på SportDirect men hade lite svårt att hitta någon jag föll för riktigt ordentligt och som inte skulle ruinera mig helt.

Sen dök det upp en från Karrimor, som var nersatt. En alldeles perfekt jacka! För strax under 40€. Jag har äntligen hittat en värdig ersättare till min gamla favorit. Äntligen!

Jag köpte också en annan sak därifrån. En grej som jag vet att många nog skulle undvika, och jag hoppas att ni inte hatar mig nu.

Flera år hatade jag Crocs. Jag avskydde dom, precis som det verkar vara lag på att man gör. Men alltså...det är ju något av det bekvämaste i skodonsväg. Jag har ett par som jag använder typ då jag går ut med Alma, eller då jag ska ut med sopor eller något liknande som kräver skor men där inte så många kommer se mig. Alltså inte butiken eller sådana ställen. 

Hos mina föräldrar har jag också ett par som jag använder flitigt. Jag måste erkänna att där använder jag dom också i butiken. Oops.

Sen vet jag också att deras gummistövlar är fantastiskt bekväma och väger nästan inget alls. 

Men nu till mitt skämmiga inköp. Jag köpte ett par sandaler.


Att vara barfota i Crocs är ju så galet skönt, och de här sandalerna är inget undantag.

Också fast jag inte kommer gå med de här då jag behöver ha något snyggare på fötterna så kommer jag nog ta mig friheten att vistas bland folk med dem. Det är lite, lite mindre uppenbart att de här är Crocs, jämfört med de där vanliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar