18 maj 2018

Mer shopping från MatSmart

Vi har handlat från MatSmart igen!

Den här gången blev det att köpa lite mer saker än sist. Strax under 45€ blev allt de här, inklusive porto. Jag blir alltid så positivt överraskad av priset efter att jag plockat på mig alla saker jag tycker ser spännande ut. Sällan blir det ändå att beställa av någon anledning, men den här gången blev det av. Kanske mest för att vi ville smaka på chokladen. Och för att asken lakrits var gratis just den dagen vi beställde.

Smörgåsrån med tomat och basilika är för övrigt något av det godaste jag ätit i snackväg. Trodde det var vanliga naturella då jag beställde och hade inte smakat på just den här smaken förut, men oh my god så goda! Får man tag på smörgåsrån i Finland? Jag har aldrig letat efter men då jag bodde på Åland åt jag en hel del såna.

1 kommentar:

  1. oj nam! Skulle jag inte ha så komplicerad diet skulle jag helt klart beställa allt o lite till för att smaka jag med! :D Men måste absolut kika in sidan. Den är säkert riktigt bra och vettig sen då man blir sambo, för det jag inte själv kan äta äter nog han opp! :D

    SvaraRadera