09 maj 2018

En solig helg

Senaste helgen bjöd på mycket fint väder. Vi har kommit överens att vi verkligen ska försöka göra saker den här sommaren, så att vi hinner njuta av den! Förra sommaren blev ju lite sådär. Dels för att vädret inte var så bra, och dels för att det var så mycket annat. Fram till 1 juli handlade allt om bröllopsplanerande, och sen i slutet av juli var vi på bröllopsresa. Och sen var sommaren typ slut, och vi hade ingen ork att göra saker. Men i år så!

Under lördagen tog vi en promenad runt Tölöviken. Något jag tror vi sagt att vi ska göra sen vi flyttade till Helsingfors 2015. Nu bor vi dessutom relativt nära men ändå har det inte blivit av förrän nu.
Alma älskar då vi är på nya ställen. Hon var så himla ivrig då vi lyfte ut henne från bilen och hon insåg att hon inte varit på just det stället förut.
Det råkade vara Color Obstacle Rush samma dag, så delar av rutten delade vi med deltagarna.
På söndagen åkte vi iväg till Degerö och tog en promenad där. Vi bodde på Degerö i två år, väldigt nära parkområdet som vi var till i söndags. Vi brukar åka tillbaka dit för att promenera några gånger om året för vi tycker där är så fint, och det blir dessutom en passlig promenad.Jag passade också på att klippa ihop en liten video från våra promenader!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar