04 april 2018

Sminkprodukter jag gillar lite extra just nu

Som många nog vet (eller gissat) har jag aldrig varit en person som haft ett stort intresse eller kunskap vad gäller smink. Men det senaste året eller något sånt så har jag långsamt börjat hitta ett litet intresse för det. Därför tänkte jag idag posta ett inlägg om några produkter jag gillar lite extra just nu!

Först ut är en foundation från IsaDora. Fundations är något jag vet väldigt lite om och tycker det är svårt att hitta en som passar och funkar. Men den här är rätt nyans, och den sätter sig så fint och lätt på huden. Dessutom är den faktiskt matt, och den blir inte överdrivet oljig under dagen. Något som jag brukar ha problem med.

Näst är en concealer från Essence som Mima skrev så gott om på sin blogg. Jag har också tyckt mycket bra om den!

MUAs moisturising primer är en produkt som jag upplever får sminket att hålla längre, men den återfuktar också lite och har till och med fått min hy att se bättre ut. Så mycket win där!

Den sista produkten är mascaran The falsies push up angel från Maybelline. Jag är inte supersvår att få nöjd då det kommer till mascaror, men det finns definitivt bättre och sämre. Och den här kan vara en av mina favoriter bland alla mascaror jag har prövat, någonsin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar