06 april 2018

Påsken

Den här påsken åkte vi iväg till våra föräldrar redan på onsdag kväll för att hinna få ut så mycket som möjligt av påsken. På torsdagen jobbade vi därifrån, och sen kunde till och med jag ta ledigt fyra dagar (har nog inte varit 100% ledig under påsken sedan 2015)! Så himla skönt med långhelg!

Större delen av påsken fick vi njuta av underbart väder. Jag passade på att vara ute, och resten av tiden försökte jag mest bara ta det riktigt, riktigt lugnt och slappna av. Verkligen en välbehövlig och bra helg!

Alma njöt också av det härliga vädret, att få vara med några av sina favoritpersoner, och att få rusa runt utan koppel lite på gården hos mamma och pappa. 


Efter att vi hade ätit påskägg kom vi ihåg att vi ju har en låda fylld med främst Kinderäggsleksaker. Så den måste vi plocka fram och rota igenom, försöka bygga ihop de som gått sönder, och sen slänga alla de där sista bitarna som inte passade någonstans.

I måndags var det dags att komma tillbaka till Helsingfors igen. Såklart bestämde sig det underbart fina påskvädret då att slå om till snö, snö, snö, och mera snö. Mindre kul väder.

Alma var ändå ganska nöjd med det vädret också, och rusade runt och hoppade i snön.

Här surar hon för att hon inte fick vara med ute då pappa hade igång snöslungan. Så hon har tagit med sig alla favoritsaker upp på soffan där hon han ligga och titta på honom. Denna älskade hund alltså. 💗

Det var sådär i korta drag årets påskhelg!

Hoppas du också fick en fin långhelg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar