27 april 2018

Empties april 2018Dove DermaSpa Uplifted+ Body Lotion 200 ml (K-Citymarket, 5€). Jag hade tidigare en annan DermaSpa-lotion som jag tyckte väldigt bra om, så därför passade jag på att köpa den här då den var lite billigare. Precis som den förra var den här förvånansvärt mycket drygare än jag trodde, och den här räckte runt två månader tror jag, fast jag använde den tre gånger i veckan. Jag tyckte väldigt bra om doften, men jag tror den kan vara lite för stark om man är en person som är väldigt känslig för dofter. Jag upplevde den ändå som ganska fräsch. Doften höll också i sig ganska länge. Krämen drog in fort, och kändes väldigt skön på huden, och återfuktade min hud väldigt, väldigt bra. Det stod att den skulle "improve elasticity and firmness" vilket jag nog inte märkte av. Jag tror att den här eventuellt inte säljs längre? Men om jag hittar den igen skulle jag gärna köpa igen!

Schwarzkopf Gliss Hair Repair with liquid keratin Fiber Therapy Bonding Shampoo with OmegaPlex 250 ml (BetteBox april 2017) & Schwarzkopf Gliss Hair Repair with liquid keratin Fiber Therapy Bonding Conditioner with OmegaPlex 200 ml (K-Citymarket, 2,89€). Jag älskade dom här! Mitt hår blev så otroligt blankt och snyggt av dom, på ett sätt jag inte tycker andra schampon och balsam gjort. Om de faktiskt förbättrade hårkvalitén och vad allt de påstod sig göra vet jag inte, men mitt hår såg åtminstone väldigt bra ut av det. Jag gillade att man inte behövde massor med schampo för att få håret att kännas rent, och håret kändes också rent efteråt. Något inte alla schampon brukar lyckas med till 100%. Jag tyckte också att det inte kändes överdrivet svårt att tvätta ur. Jag skulle bra kunna köpa av det här schampot och balsamet igen! Är också intresserad av att titta på de andra som finns i Gliss-serien. Men just nu har jag så många schampon och balsam jag fått i de senaste BetteBoxarna att jag nog inte kommer köpa av det här på ett bra tag.

Cutrin Professional Rescue Sensitive Dry Scalp Care Moisturizer 75 ml (LivBox januari 2016). Den här använde jag ett längre tag till och från i och med att mitt hårbotten mest bara behövde det vintertid. Det fanns ännu lite, lite kvar i den, men jag tyckte det var dags för den att slängas nu eftersom det är ett bra tag sen sist jag använde den. Vintertid var den här HIMMELSK då mitt hårbotten var torrt och kliade. Jag använde den här efter att jag hade tvättat håret, och masserade helt enkelt in lite i hårbottnen medan håret ännu var blött. Det var en omedelbar lättnad, och hårbottnen kliade inte det minst och kändes inte längre stram. Alltså verkligen en fantastisk produkt som är värd att testa om man har torr hårbotten, för jag har verkligen bara bra saker att säga om den. Jag kan bra tänka mig att köpa av den!

Nügg Charcoal Skin Detox Face Mask Single Pod 9 ml (FeelUnique, 4,79€). Den här doftade lite anis, vilket jag gillade, men om man inte alls gillar den doften är det här verkligen INTE en mask man ska skaffa. Den här hade en konsistens jag aldrig tidigare har stött på i en ansiktsmask. Det står "mud-meets-gel formula" vilket stämde! Jag tyckte den var lite svår att applicera i och med konsistensen. Sen var lite rinnig, men ändå inte, vilket gjorde att den lätt droppade då man försökte hinna få den från förpackningen till ansiktet. Väl på ansiktet kändes den väldigt skön. Eftersom den inte torkade kändes det som om man inte skulle ha något alls på ansiktet, vilket var en intressant upplevelse. Fast man bara ska ha den på i 10 minuter hann jag några gånger glömma bort den. Den rensade porerna mycket effektivt, och ansiktet såg väldigt rent ut ännu dagen efter. Jag tyckte också den var rätt svår att tvätta bort på grund av sin konsistens, så man fick verkligen kämpa lite för att få allt bortskrubbat. Jag kommer troligen köpa av den här igen, för jag tyckte väldigt mycket om den! Den höll ungefär allt den lovade, och hyn kändes verkligen ren och detoxad efter att jag hade använt den!

The Body Shop Tea Tree Night Lotion 30 ml (The Body Shop, 15,90€). Jag har haft av den här förut några gånger och tycker mycket, mycket bra om den. Den doftar tea tree, en doft jag gillar, och den går mycket lätt att smörja in ansiktet med. Jag gillar också att flaskan har pump, så det är lätt att dosera. Tyvärr återfuktar den inte riktigt tillräckligt under dom kallare perioderna då min hy vill ha lite mer fukt, men så länge jag kommer ihåg det och fokuserar på de torrare områdena lite extra + använder någon mer fuktgivande produkt också så funkar den även vintertid. Det här är en produkt som är till stor hjälp tider då min hy är lite sämre, och jag tycker verkligen att den hjälper min hy att bli bättre. Jag kommer absolut köpa av den igen! Tyvärr är jag inte alls ett stor fan av The Body Shop i Finland, jag föredrar butikerna och det bättre utbudet i England eftersom produkterna där är mycket billigare. Just den här är till exempel drygt 4€ dyrare i Finland än i England. Så jag kommer att passa på att bunkra upp med Body Shop-produkter nästa gång vi åker dit, eller sen beställa då någon bekant som bor där kommer till Finland.

Herbina Fresh Cotton Antiperspirant 48h 50 ml (BetteBox juli 2017). Jag brukar gilla saker som ska dofta fresh cotton och liknande, och den här var nog inget undantag. Jag gillade doften väldigt mycket, men det var inte en supertydlig doft, tyckte jag. Jag brukar sällan recensera deodoranter och liknande (om de inte kommit i en box eller liknande), för jag har aldrig något vettigt att säga om dem, och det gäller även den här. Jag tyckte nog att den funkade, men sen å andra sidan så är jag inte en person som på daglig basis märker om den funkar bra eller inte i och med att jag jobbar hemifrån och därför inte varje för- och eftermiddag behöver ta mig mellan jobb och hem till exempel, och på det viset rör på mig i en miljö där det oftast märks hur bra den funkar. Jag kunde bra köpa av den, mest baserat på att jag gillade doften.

MayBeauty The Incredible Face Mask 10 ml (BetteBox december 2017). Den här var superpoppis bland bloggare för ett tag sen, och jag har varit sååå intresserad av den, men det har inte blivit att köpa eftersom de varit rätt dyra. Så jag blev verkligen eld och lågor då man fick en i en box! Och oh my god, bloggarna har inte överhypat den här, den ÄR verkligen super! Jag tyckte den var lite svår att applicera jämnt i ansiktet, för den hade också en lite halvrinnig konsistens, precis som masken jag skrev om lite högre upp. Den skulle också vara på 30-45 minuter, vilket är mycket längre än någon annan mask jag testat. Och det gjorde ganska ont att ta bort den. Men SÅ värt det! För min hy såg så otroligt ren ut efteråt, och den hade väldigt bra rensat porerna på djupet. Ansiktet såg så rent ut ännu någon dag efteråt. Jag skulle mycket, mycket gärna skaffa fler av den här för att kunna testa den riktigt ordentligt och se hur den kunde förbättra min hy.

Helein Biotin+ 60 st (BetteBox februari 2017). Jag har äntligen fått slut på den första uppsättningen av de här vitaminerna som man har fått i boxarna. Jag har fått ta hjälp av Per för jag har SÅ svårt för vitaminer i pillerform i och med att jag inte kan svälja tabletter. Jag märkte ingen större skillnad av de här, men det kan ha att göra med att jag inte åt alla 60 själv och för att det blev några pauser mellan varje gång jag åt av dom, så jag kan helt enkelt inte recensera dem riktigt ordentligt. I vilket fall som helst skulle jag inte köpa dem i och med att de inte var tugg- eller brustabletter.

Garnier SkinActive Pure Charcoal Black Tissue Mask Purifying & Hydrating Pore-Tightening Mask 28 g (Tokmanni, 2,09€). Den var lätt att placera bekvämt på ansiktet, och den var tillräckligt stor så att den ordentligt täckte. Jag tyckte också att den kändes väldigt skön mot huden och den gled inte omkring eller var på väg att falla av. Också fast förpackningen doftade lite som sådana där våtservetter för händerna så tyckte jag inte masken luktade speciellt mycket. I alla fall inte så mycket att jag tänkte på det något desto mer. Det blev kvar väldigt mycket produkt i ansiktet då jag tog bort den. Jag masserade in så mycket som möjligt, men resten var jag tvungen att torka bort. Också fast masken var svart så blev det inte kvar någon färg alls i ansiktet. Jag upplevde att den fick porerna att se renare och mindre ut, och det höll i sig ännu dagarna efter. Hyn såg också i övrigt jämnare och snyggare ut. Absolut en mask jag skulle vara intresserad av att köpa fler av och använda lite oftare för att se vad den kunde göra under en lite längre tid.

Novexpert The Repulp Cream Acide Hyaluronique 10 ml (BetteBox november 2017). Den här är äntligen slut! Det här var inte alls en kräm jag var speciellt förtjust i. Också fast den inte fick min hy att se sämre ut så fick den inte heller hyn att se bättre ut. Jag hade otroligt svårt att hitta en passlig mängd också. Det var som att jag alltid tog endera för mycket så att hyn blev oljig nästan genast, eller sen tog jag för lite så ansiktet kändes torrt och stramt. Doften var helt okay, också fast den doftade lite som någon parfym jag förknippar med äldre damer. Definitivt inte en produkt jag skulle köpa av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar