09 februari 2018

Veckan såhär långt, enligt bilderna i min telefon

Jag känner att jag på sista tiden varit väldigt dålig på att skriva saker om min vardag. Ändå är det såna inlägg jag ofta gillar att läsa i andra bloggar, och såna inlägg jag själv uppskattar då jag själv går bakåt och läser gamla inlägg i min egen blogg. Därför tänkte jag ta en snabbtitt på några bilder jag har tagit med min telefon den här veckan! Som vanligt är det mest bara mat och bilder på Alma.

I måndags gjorde jag min favoritmat. Pasta med en köttsås som jag fått recept på av en kompis. Kunde äta det här minst en gång i veckan, men nu var det flera månader sen sist. Blir hungrig bara av att se bilden!

I måndags var det dessutom Runebergsdagen, och det betydde såklart att vi åt runebergstårtor! Gott!

I tisdags var Alma lite överivrig och trodde alla ljud hon hörde efter klockan 17 var Per som kom hem. Såklart hade hon lyckats vända båda sina öron fel väg, något som verkar vara ett "typfel" hos taxar. Det är alltid något öra som är på vift!

På onsdagen kom månadens BetteBox! Inlägg om innehållet dyker upp här på bloggen på måndag. Den här månaden var det en riktigt bra box igen, tycker jag.

Ibland behövs det lite snacks för att motivera sig att jobba. Torsdagens snacks var torkade äppelskivor, gjorda av min mamma. Jag kan sluka nästan hur många som helst av dom då jag väl börjar äta. Mycket godare än köpta!

Om man inte sitter "ordentligt" då Alma vill vara i ens famn så sätter hon sig såhär, nästan som om hon demonstrativt vill visa hur jobbigt och obekvämt det blir då man inte sitter som hon vill. Såhär söt och missnöjd var hon i fredags då jag satt på fel sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar