05 september 2017

En drös med bröllopsinlägg

I och med att Per och jag valde att hålla det mesta om vårt bröllop hemligt för att det skulle bli lite mer av en överraskning för gästerna (och för att mycket inte blev färdigplanerat innan några dagar innan bröllopet. Oops!) så blev det inte så mycket inlägg som på allvar berättade så mycket om bröllopet innan. Därför kommer det nu att komma ungefär enbart bröllopsinlägg ett tag framöver (förlåt!). För nu har vi äntligen hunnit andas ut lite, och hunnit bläddra igenom lite foton, och faktiskt "bearbeta" bröllopshelgen.

Jag har försökt dela upp det lite (eller mycket), så att det inte blir tre massiva inlägg. Känns bättre med mååånga halvlånga istället, hehe. Så, förbered er på MASSOR av inlägg som troligen alla kommer vara betydligt längre  och mer detaljerade än vad jag hade tänkt.

För den som inte alls är intresserad så är det bara att låta bli att kika in nu i några veckor. ;) Jag har ändå försökt hålla det till "bara" tre bröllopsinlägg i veckan, så de andra dagarna får innehålla andra inlägg som kanske är mer om vad som hänt i mitt liv under senaste tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar