Travelodge Bournemouth Seafront

Hotellet vi bodde på i England var relativt nyligen renoverat, så fast det såg ganska sunkigt ut från utsidan var rummen riktigt bra. Det var inte det minsta fuktigt, ett problem som många hotell vi bott på i England haft. Sängen var bekväm, och hotellet var rent och snyggt.

En grej vi hade lite roligt åt var hur otroligt ojämnt golvet var i rummet. Det lutade REJÄLT. Innan vi vant oss snubblade vi lite varje gång vi gick från ena sidan rummet till andra, för det kändes lite som att vara på en kryssningsbåt då det gungar. Det var liksom inte en liten lutning, det var en hel del.

Maten på hotellet var också helt okay, inget extra, men gick helt bra att äta. Dessutom fick man hämta med sig mat från andra ställen och äta på rummet. Man fick till och med beställa delivery dit, bara man själv gick ner och hämtade det.

Hotellet är väldigt nära Bournemouth International Centre, där konserten vi var på hölls. Det var orsaken till att vi valde just det här hotellet. BICen är nere i en backe, och hotellet uppe, så det var rätt tungt att gå åt ena hållet. 

Centrum låg också nära, men också det var nere i en backe. Det blev en hel del gående hit och dit. Det skulle inte känts så mycket om det hade varit ett område som är mer eller mindre platt, men Bournemouth town centre-område är allt annat än platt.

Vi skulle bra kunna bo där igen. Det hör till de billigare hotellen, så standarden är därefter. Däremot är det nog ett av de bättre billiga hotell. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar